J. Cole minnes tre timer på FaceTime med XXXTentacion

5. okt 2018 kl. 00:00
JERMAINE OG JAHSEH (DREAMVILLE/ROC NATION/INTERSCOPE/UNIVERSAL, BAD VIBES FOREVER/CAROLINE/CAPITOL/UNIVERSAL)

JERMAINE OG JAHSEH (DREAMVILLE/ROC NATION/INTERSCOPE/UNIVERSAL, BAD VIBES FOREVER/CAROLINE/CAPITOL/UNIVERSAL)


Det tok litt tid, men flere av verdens største rappere ble fan av musikken til XXXTentacion.

Men J. Cole ble også fascinert av personen Jahseh Dwayne Onfroy.Jermaine twitret at
XXXTentacion hadde et sterkt ønske å bli en bedre person, og i et intervju med Billboard forteller JAY-Z-protesjéen hvordan de ble kjent, fem måneder før X ble myrdet under et ran. Det begynte med en lang telefonsamtale.


– Jeg snakket med (X) på FaceTime i februar i tre timer. Hans management kontaktet Ib (Coles manager) og spurte om han kunne facetime eller ringe meg. Det var en superintens samtale. Han gjorde et varig inntrykk på meg, kun som person, sier J. Cole, som pryder omslaget til bransjebladet.
 
BACKPACK-DOLLARMILLIONÆR (FAKSIMILE BILLBOARD) 


Samtalen mellom J. Cole og den energiske 20-åringen startet brått.
– (X) sa ikke engang «hallo». Han startet mer eller mindre med å si «jeg er ikke på ditt nivå ennå». Han mente spirituelt og mentalt sett, og det var intenst fordi jeg tenkte… «Hæ? Jeg er ikke på noe nivå…» Han hyllet meg samtidig som han sa at han skulle oppnå hva han enn følte at jeg hadde fått til. Jeg har håndtert mentalt syke mennesker før, mange av dem. Og med en gang merker jeg at denne gutten er superlidenskapelig og smart… Men jeg kunne også se at han var veldig dypt inne i sinnet sitt.


Da Roc Nation-stjernen fra North Carolina fikk høre om de grove voldsanklagene fra X’ eks Geneva Ayala, håpet han etterhvert å kunne hjelpe Florida-gutten fordi «skadde mennesker skader mennesker».


– Jeg føler sympati for en kid som tydeligvis har gått gjennom så mye fucked up shit at han utførte dette mot noe andre, sier 33-åringen til Billboard, samtidig han avskyr anklagene.


– Jeg støtter ikke folk som misbruker kvinner, og jeg støtter ikke folk som ikke tar vare på barna sine.

I intervjuet snakker J. Cole også om Kelis’ voldsanklager mot hans helt Nas, hvorfor Cole så sjelden gjør låter med andre rappere, hvorfor han nesten aldri gjør intervjuer og mener lite på Twitter, folks misoppfatning om ham og hvorfor han ikke stemte i 2016.


Dreamville slipper hans kommende femte mixtape The Off-Season skal følges av hans sjette album The Fall Off.
Etter 10 dager er den nye singelen til Lil Peep og XXXTentacion fortsatt nummer 1 hos Spotify i Norge og nummer 1 på VG-lista.Se også: Hva syns J. Cole om dagens Kanye West?