Hopp til hovedinnhold
(MAGNUS WATHNE)

Izabell brekker ned låtene: – HEILT SYKT! Morten Abel e STEMMEN av Stavanger!

(MAGNUS WATHNE)

Ka vet du, vet du, ka vet du om deeet? Det er bare knapt et år siden Izabell slapp debutsingelen via Universal Music, men hun har allerede kommet langt siden den gang. I dag er debut-EP-en ute, eller minialbumet om du vil, med en rekke nye spor. 

Høydepunktet for Izas del er trolig duetten med Stavanger-legenden Morten Abel (!), som passende nok er siste låt ut på Honning og Aske

Vi ba rapperen brekke ned EP-en låt for låt, sjekk ut hva hun forteller om sporene mens du hører på Honning og Aske via Spotify

«Gulldråber» – Kanskje den mest «rappete» låten på plata. Skryter av meg selv og gjengen min for alt vi får til over en tung JNS-beat. Dette e den låten eg glede me mest te å ta live, fordi den kicke så hardt! Så få den med deg live under turnéen min nå i november! (Gimle, Feminalen, Blå, Kvarteret, Tou Scene: whudduuuup???) «Syner» Ary alias «Norges nye og heftigste stemme» e ei av mine nærmeste venner og me har lenge jobba ut små ideer på låter sammen. Det var ikkje før produsent Anders Kjær kom inn i miksen at ting virkelig begynte å skje. Me har hatt noen heilt rå timer i studio sammen, ein skikkelig bra trio der asså! Ut av det kom «Syner» – ein låt om å konfrontere dobbeltspill. Saken fortsetter under(MAGNUS WATHNE)

«Kontroll» 

– Kontroll e en låt som handle om å ver ute av kontroll og ikkje kunne kontrollere følelser og oppførsel. Denne e produsert av Axxe og Filip K to gutter eg respektere og digge hardt! 

«Bæd» (Rosenberg remix) 

– Når eg slapp «Bæd» så var det mange som meinte at eg blei for hard – eg gikk liksom for hardt ut. Derfor kokte me opp ein remix – som var ennå hardere. Sånn «flytt deg fra livet mitt please!» hehe… Original-beaten, produsert av Maye, e og sykt rå (!!) men denne passa bedre inn i lydbilde te Honning og AskeSaken fortsetter under(MAGNUS WATHNE)

«Lillebror»

– En rolig låt til alle lillebrødre og -søstre der ute som vandrer gatelangs uten å bli sett. Me ser deg! All ære te produsentene «Kastel» (Lasse Digre og Håkon Ingvaldsen) som hadde troen og jobba for denne låten! Det e første gang eg gjør en sånn type låt, så eg var veldig glad at den ble så godt mottatt!

«Røverdatter» feat. Morten Abel

– Dette e den mest personlige låten på minialbumet og ein låt eg har tenkt på å gjør lenge! Ronja Røverdatter var den viktigste filmen i barndommen min og eg huske eg kunne kjenne meg igjen i Ronja. I likhet med hu hadde eg ein trang te å utforske det ukjente og te å gå andre veier.

– Så e det jo HEILT SYKT for ein så nyetablert artist som meg og få med MORTEN ABEL som feature. Dette e STEMMEN av Stavanger! Norges pop-prins! Eg føle meg veldig heldig og han sang det refrenget rett i hjerta mitt. Stor shoutout te ein av mine store helter «Skurke sprett» som skreiv refrenget på denne. Takk!

Se også: Izabell med Kriminell Kunst og Thomas Dybdahl 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer