Hopp til hovedinnhold
(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)

Island-action: Ny trailer for Tom Cruises Oblivion

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)

Her er den nye traileren for Tom Cruises potensielle vår-blockbuster.

Mer om filmen – samt den første smakesnutten – nedenfor.

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)


Jule-actionfilmen Jack Reacher følger Tom Cruise opp med trolig litt mer storslagne Oblivion i april.

Her spiller den freshe 50-åringen Jack Harper, en av de siste drone-reparatørene som er stasjonert på jorden. I det oppdraget nesten er over, skjer det noe som etterhvert gjør at menneskehetens skjebne blir puttet i hans hender.
Prikk, prikk, prikk.


Science fiction-eventyret, som ble filmet på Island i sommer, er produsert, skrevet og regissert av Joseph Kosinski (Tron: Legacy), og basert på hans tegneseriebok med samme navn. Utenom Tom har Oblivion med blant andre Morgan Freeman, britiske Andrea Riseboroug, nyzealandske, tøffe Zoë Bell (Quentin Tarantinos Death Proof), og den øst-europeiske James Bond-jenta Olga Kurylenko.

Mens vi venter på at nordmenn skal slå seg opp i Hollywood, kan vi ta til takke med danske Nikolaj Coster-Waldau (Hodejegerne, Game of Thrones) som drøy våpenekspert.

(NB! Pass på å ikke forveksle denne med den norske «science fiction»-kortfilmen Oblivion fra 2003, med Mads Ousdal i hovedrollen og Lilja Ingolfsdottir bak kamera.)

Den første traileren til Oblivion:

Fun fact: Olga måtte knive om rollen med fire andre skuespillere:

Jessica Chastain (The Help, The Tree of Life, Lawless), freidige Olivia Wilde (kultkomedien Year One, Tron: Legacy), norsk-amerikanske Brit Marling (Another Earth, Sound of My Voice) og svenske Noomi Rapace (Lisbeth Salander-filmene, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Prometheus) var alle på audition for Olgas rolle i Tom Cruise-filmen.


Se også: Glem Transformers? Meksikaner hyller japanske uhyrer:

Les mer