Hopp til hovedinnhold
Isabel Raad OnlyFans Instagram Stories
Isabel Raad innrømmer at hun blir fristet, men... (Instagram/IsabelSRaad)

Isabel Raad reagerer på OnlyFans-skryt

Isabel Raad er bekymret for den økende bruken av betalingstjenesten OnlyFans.

I en serie Instagram Stories forteller den Marbella-baserte influenceren fra Stavanger at hun ikke har noe til overs for OF.

Kritikken rettes først og fremst til innflytelsesrike mennesker som skryter av hvor lett det er å tjene penger på appen, uten å tenke på konsekvensene det har for lettpåvirkelige ungdommer.

Hun reflekterer også over hvor mye hun selv kunne håvet inn hvis hun fikk seg OnlyFans-konto, med tanke på hvor mange følgere hun har på Instagram (279 000).

Se hva Isabel deler nedenfor.

Isabel Raad starter med å si at hun ikke dømmer de som bruker OnlyFans.

Men…

«Jeg dømmer ingen. Hvis det er noe du liker å gjøre så er det helt okay. Jeg gjør sikkert også ting som andre synes er super-rart. Jeg bare reagerer på hvor normalisert det blir.», sier hun.

«Hver dag åpner jeg Instagram og så er det noen som legger ut «link i bio» med et sensurert bilde. Hver dag er det noen nye som gjør det, og det er skikkelig drøye ting de legger ut.»

«Og en av tingene jeg synes er ekstra skummelt er når folk deler hvor mye de tjener på dette i måneden. Og da kan spesielt unge jenter se at man kan tjene sykt mye penger på bilder av den nakne kroppen din, på vaginaen din. Og de glemmer at de bildene ligger på nett for alltid.»

«Så når du gifter deg, eller får en ny jobb, eller du vet. Svigerfamilie, sjefer, whatever de bildene ligger der for alltid. Og når det gjelder unge jenter som kan bli påvirket av dette så synes jeg det er skummelt at det har blitt så sykt normalisert. «Og at «lønnen din», eller honoraret, blir så hypet opp i sosiale medier. Så det virker jo veldig lukrativt.»

Isa deler sitt syn på OnlyFans via Instagram (Instagram/IsabelSRaad)

Isabel Raad forteller at selv om hun er kritisk til OnlyFans, så blir hun fristet hun også.

«Når jeg ser at folk med veldig mange færre følgere enn meg legger ut hor mye de tjener på OnlyFans, så blir jeg sånn.. «Men Gud». Jeg tar frem kalkulatoren og begynner å regne på hva jeg kunne tjent på OnlyFans… Og den summen er helt EKSTREM.»

«Når til og med jeg begynner å tenke, «tenk den summen, det hadde vært nice»… Tenk da på unge jenter. Jeg tror at den veien er ganske kort når du er ung og ser den summen. Så etter min mening, hvis man driver med dette og promoterer det på Instagram, så bør man holde lønnen sin for seg selv, og ikke hype det opp. For jeg tror ikke det er heldig.», avslutter hun.

(Instagram/IsabelSRaad)

Influencer Corinna Kopf fortalte nylig i en David Dobrik-video at hun allerede har tjent 37 millioner kroner på OnlyFans.

Hun laget kontoen i juni, og hevder at hun ikke har delt noe drøyere enn puppebilde.

Likevel har hun allerede tjent nok til å pensjonere seg på noen få uker.

Sammenlignet med topplisten til OnlyFans blir det likevel småpenger. Se hvor absurde summene til blant andre Blac Chyna, Bella Thorne, Tyga, Mia Khalifa og Pia Mia er her.

David Dobrik YouTube comeback vlog 2021 Corinna Kopf OnlyFans
Corinna er mest kjent fra Vlog Squad aka vennegjengen til David Dobrik (Skjermbilde/YouTube)

Én som trolig er enig med Isabel Raad er Zara Larsson.

I et intervju med 730.no forteller Zara at hun er kritisk til OnlyFans, og at mange ser på tjenesten som feministisk.

– Jenter oppfordres til å få seg OnlyFans, mens gutter skal investere på børsen, sier hun blant annet.

Les hele praten her!

Zara Larsson har mye på hjertet om feminisme og OnlyFans når hun snakker med 730.no (Instagram/ZaraLarsson)

Se også: Så mye betaler Isabel Raad og Jack Beaumont for å bo i solfylte Marbella

Nyeste saker fra 730.no

Les mer