Isabel Raad om bok, fuckboys, og innlegget hun angrer mest på

28. okt 2018 kl. 00:00
ISABELL RAAD HIVER SEG PÅ BLOGGBOK-BØLGEN. 

ISABELL RAAD HIVER SEG PÅ BLOGGBOK-BØLGEN. (📸: SRAAD.BLOGG.NO)

Livet ble snudd på hodet for Isabel Raad etter deltagelsen i Paradise Hotel i 2015.

I dag driver hun en av Norges mest leste blogger (
ifølge blogglisten.no har hun beskjedne 40.000 daglige lesere), og er en av landets mest omtalte personer.

24-åringen deler det meste på nett; oppturer, nedturer, og alt mellom. Nettopp derfor tror nok mange ivrige fans/nysgjerrige haters at de vet «alt» om henne.

Neppe ☺️

Tidligere i oktober avslørte nemlig Isabel at hun snart slipper boken Shirog – Jenta jeg en gang var gjennom Egmont Publishing. Her skriver hun om en barndom preget av vold, dopsalg, og spiseforstyrrelser.

730.no tok en prat med bloggemor om boken, livet, og fuckboys.

Les mysig prat:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ISABEL RAAD (@isabelsraad)


Du slipper snart bok – grattis❣️Fortell om den?– Takk! Boken handler om barndom og oppveksten min, som absolutt ikke var normal. Boken handler om hvordan Shirog ble til Isabel, og alt som skjedde på veien.Hva vil du at folk skal sitte igjen med når de har lest boken?– Jeg vil at boken min skal kunne hjelpe andre i lignende situasjon. At den kan være et håp, en motivasjon for barn og unge som kjenner seg igjen i historien min.Vi gleder oss til å lese! Over til noe annet: Du er ikke gamle fjøla, men du har likevel rukket å blogge i flere år. Hvilket innlegg har du angret mest på og hvilket er du mest stolt av? – Jeg angrer mest på er innleggene der jeg har brettet ut om plastisk kirurgi. Hadde jeg kunnet gå tilbake i tid hadde jeg aldri trykket på publiser-knappen på innlegg som det… Jeg var ikke klar over hvilken påvirkningskraft jeg hadde, noe som er veldig kjipt å tenke på i dag. Det jeg er mest stolt over er innlegget hvor jeg forteller om boken min.Du blir ofte kalt Norges svar på Kim K. Hva tenker du om det?


– Det smigrer! Jeg synes jo at hun er en mektig kvinne som har utrettet mye. Hun er jo tidenes businesskvinne.Sant nok. Men du, hva skiller en skikkelig sexy mann fra en helt basic trultefar?– Selvtillit! Ikke at han blir cocky, men at han er selvsikker og trygg på seg selv.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ISABEL RAAD (@isabelsraad)
Har du noen tips til jenter/kvinns som synes det er vanskelig å gjennomskue fuckboys? – Hør på venninnene deres! De gjennomskuer det alltid leeeenge før en selv, haha.På bloggen skriver du at du ikke turte å dra på møtet om de nye influencer-retningslinjene tidligere i oktober, og at dét var et personlig nederlag da du har lovet deg selv å delta på slike ting fremover. Er det lov å spørre hvorfor?– Jeg har jo endret synet på det i løpet av det siste året, men alltid vært redd for å stille opp i debatt og på slike møter. Nå har jeg lovet meg selv å trå ut av den komfortsonen og stå opp for meningene mine, og la resten få vite hva tankene mine er den dag i dag.

Se også: ♫ Sigrid slår fra seg i hella heftig video