Hopp til hovedinnhold
(TP )

Is til kidsa!

(TP )


Is rules everything around kids!

Gud bedre så fin musikkvideo Don Martin har fått til «Isbilen». Se premieren nedenfor.

– Isbilen er en metafor for å være den beste pappaen, sier den 1 år gamle faren.

– Kids krangler om hvem som har sterkest pappa, eller hvem sin pappa som er best på en eller annen måte. Videoen foregår inne i fantasiuniverset til en liten jente som leker med en lekeisbil som kjøres av Tommy Tee, Boss Castro og meg. På vei rundt i hennes fantasi møter vi de andre pappaene som tror de er tøffere enn oss, forteller Don Martin.

Hør solodebuten En gang Romsåsgutt alltid Romsåsgutt, som debuterte på 25. plass på VG-lista, som ikke er noe å kimse av:

– Mens vi spilte inn denne videoen i sommer skjønte jeg hvor god metaforen faktisk er. Barn i området vi filmet i gikk fullstendig bananas. De slapp foreldrenes hånd og løp som om det handlet om livet. Noen barn begynte å gråte da de skjønte at vi ikke solgte is. At vi spilte inn musikkvideo var de helt uimponert av. Det ble nesten opptøyer i en barnehage vi kjørte forbi når alle barna stormet for å ta igjen isbilen. Vi måtte hele tiden stoppe filmingen fordi kids prøvde å få kjøpe is av oss, eller spørre oss om hva slags is vi hadde. «Åh, du er bare rapper, ok, men har du is?» sa en liten jente til meg. Da skjønte jeg for alvor hvor riktig låta er.

Bortsett fra Don Martin, Tommy Tee og Boss Castro, ser du også blant andre Kevin fra Warlocks, Son of Light, Nurdin fra Kakka Roachez og en forrykende DJ Herkules som He-Man.

Musikkvideoen til Tommy Tee-produserte «Isbilen» er regissert av Kristoffer «Klunk» Nyborg og filmet av John-Erling Holmenes Fredriksen.
 
Ekte prat: Alle norske musikkvideoer burde ha like fine farger som dette:


Se også: FREDAGSFJAS: Don Martin

Nyeste saker fra 730.no

Les mer