Norgesaktuelle Troye Sivan: – Jeg elsker det norske publikummet!

6. jun 2019 kl. 10:03

YouTube-stjerne, sanger, skuespiller og selvfølgelig modell også <3 (Instagram.com/TroyeSivan)

Troye Sivan + Norge = <3

Den sør-afrikansk-australske Los Angeles-baserte 24-åringen startet sin karriere via YouTube. Siden har han entret nesten alle deler av underholdningsbransjen.

Med over en milliard YouTube-visninger, rolle i X-Men og debutalbum som nådde femteplass på U.S. Billboard 200 er det trygt å si «My My My»-sangeren har et-eller-annet ved seg som folk liker.

Troye kanskje også skryte av samarbeid med artister som Astrid S (hun varmet opp på hans turné), Alessia Cara og Charli XCX, for ikke å snakke om en smellvakker låt og musikkvideo med Ariana Grande.

Med alt dette på CV-en er det ekstra koselig at han jaggu er skikkelig jordnær og hella hyggelig også.

Vi fikk en kjapp telefonprat med Troye Sivan for å snakke litt om det norske publikum, turnélivet, Lauv-duetten og de deilige YouTube-dagene.

Hei Troye! Du reiser verden rundt med det nyeste albumet ditt, Bloom. Hvordan er turnélivet?

– Turneen har vært amazing og jeg har det bra, takk som spør. Jeg kom hjem for noen dager siden og er super jetlaged enda!

Hvordan er publikum og responsen?

– Publikum er helt fantastisk! 

Og når vi snakker om audiens. Nordmenn kan innimellom bli anklaget for å være nokså lunkne og trause. Hvordan opplevde du det norske publikummet?

– Tvert imot! Jeg hadde helt motsatt erfaring i Oslo nylig.

– Crowden var oppriktig blant de beste, og showet i Oslo var en av mine favoritter på hele turneen. Ja, definitivt, helt klart blant de beste. Jeg elsker det norske publikummet!

Fikk du oppleve noe annet enn innsiden av et hotellrom og konsertarenaen da du var i Norge?

– Ja, jeg var i en sånn… Sauna som fløt på havet? Jeg hoppet i det iskalde havet, det var kaldt. Men jeg har så gode og spesielle minner fra Norge, og hadde det veldig gøy da jeg var der.

Lauv og Troye Sivan <3 (Instagram.com/TroyeSivan)

Lauv-duetten «Im So Tired», har høy rotasjon på radio og streamer godt her i Norge. Du har tidligere kalt denne sangen en «accidential duet», hva mente du med dette?

– Ari (Lauv, red.anm.) og jeg satt oss egentlig bare ned og skrev, for å se hva som kunne skje og hvor det kunne bære.

– Vi hadde ingen mål med sangen eller tanker om hva den skulle være, men vi satt bare i gang og plutselig var verset klart. Og jeg ble så gira! Hooket var så bra. Vi skrev den ferdig og Ari la til sin vokal.

– Han spurte om jeg også ville synge på låta, og det ble jeg veldig glad for.

Mange ble kjent med deg som ung tenåring via YouTube, og du har blant annet vunnet pris under Teen Choice (pretty big deal for en teen) i 2014. Savner du YouTube-dagene?

– Ehm, ja, innimellom savner jeg det. Det var en så gøy tid i livet mitt, det var veldig spennende og nytt.

– Jeg kunne ha så god kontakt med de som fulgte meg, og det var så fint. Men heldigvis har jeg fortsatt Instagram og Twitter og sånt. Men det var definitivt en gøy periode!

PS: 9. juli ser du Troye på Skral-festivalen i Grimstad. Der spiller også artister som Young Thug, Juice WRLD, Lil Mosey, Sheck Wes og Matt Corby. 

PPS: Vi tok også en prat med Lauv, sjekk ut intervjuet om litt!

Se også David Guetta x 730: – Albumet mitt er så sexy!