Hopp til hovedinnhold
Kris Jenner setter sammen sesong 1 av sin nye realityserie med Kim Kardashian - og Pete Davidson? (Emma McIntyre/Getty, Dimitrios Kambouris/Getty)
Kris Jenner setter sammen sesong 1 av sin nye realityserie med Kim Kardashian - og Pete Davidson? (Emma McIntyre/Getty, Dimitrios Kambouris/Getty)

Kris Jenner regisserer Kim Kardashian og Pete Davidson for Hulu-serien?

Kris Jenner holder oss for narr?

Konspirasjonsteoretikere på internettet er i alle fall overbevist om at momageren til Kardashian/Jenner-døtrene har regien på livet til Kim Kardashian, til fordel for deres nye realityserie på Disney-streameren Hulu.

OPPDATERT: The Kardashians sesong 1 skal som ventet vises hos Disney+ utenfor USA. Premieredatoen annonseres snart.

Det er usikkert om tragedien under Travis Scott-konserten, hvor Kylie Jenner og Kendall Jenner var tilstede, vil bli inkludert i serien.

Kris Jenner og Kendall Jenner på Victoria's Secret Fashion Show i 2018 (Dimitrios Kambouris/Getty)

Kris Jenner og Kendall Jenner på Victoria’s Secret Fashion Show i 2018 (Dimitrios Kambouris/Getty)

Men Kims forhold til Pete Davidson bør stå sentralt i kommende sesong 1.

Er det hele iscenesatt av Kris?

I likhet med teoriene om at forholdet til Shawn Mendes og Camila Cabello var i regi av sangernes management, bugner nettet av påstander om at KimPe er fabrikert av Kris for å få saftig innhold til serien.

Da den nysingle firebarnsmoren plutselig dro til hjembyen til Pete Davidson i Staten Island, skal de ha blitt fulgt av et kamera-crew.

Kim Kardashian i Los Angeles i 2018, Pete Davidson på MTV VMA i New York City i 2018 (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images, Jeff Kravitz/FilmMagic)

Kim Kardashian i Los Angeles i 2018, Pete Davidson på MTV VMA i New York City i 2018 (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images, Jeff Kravitz/FilmMagic)

Noen går så langt som å spekulere på om Kris bevisst har jobbet for å styre oppmerksomheten bort fra Astroworld Festival-ulykken via datterens romanse med 28-åringen.

Her er noen innlegg fra Twitter:

 

Etter sesong 20 tok Keeping Up with the Kardashians farvel.

– Vi ble akkurat ferdig å filme for alltid. For alltid, alltid. Vi er ferdig, sier Kim i en snutt fra den siste dagen med filming.

– Vi skal aldri filme igjen. Det er så sinnssykt, sier Keeks.

Men Kris Jenner hadde da allerede inngått en stor avtale avtale med Hulu om en ny serie med jentene sine.

Da Travis Barker fridde til Kourtney Kardashian, ble det fort klart at seansen på stranden og feiringen etterpå ble filmet for Hulu-showet.

Kourt skal først ha blitt fridd til privat, for så å gjenskape det foran kameraene.

Kardashians-familiens PR-guru Simon Huck postet bildet nedenfor av Kris fra forlovesmiddagen – til bords med solbriller – hvor man ser mikrofonen til kamera-crewet.

(Instagram/simonhuck)

Kris Jenner under innspillingen av forlovelsesepisoden i deres nye Hulu-serie (Instagram/simonhuck)

Business-messig passer det bra at Hulu sin nye superstjerne Kim teamer opp med Saturday Night Live-stjernen Pete.

Disney drifter Hulu og eier streameren sammen med NBCUniversal-eieren Comcast, som eier SNL – med Pete Davidson som fast skuespiller.

Showet vises hos både Hulu og NBC.

(Hulu)

Saturday Night Live har lenge slitt med seertallene. Men da New York City-showet fikk Kim Kardashian som gjestevert, økte de med 23 prosent fra den foregående sending. Kim og Pete Davidson kysser i en sketsj. For så å – kanskje – bli et par irl. Noe som er gull for både SNL og for den kommende Hulu-serien. Kimberly & co vil øke abonnentene for streameren, spesielt hvis den nye realityserien blir heftig.

Hulu er kun tilgjengelig i USA, men i andre land plasseres Hulu-serier hos Disney+ under innholdshuben ST★R.  Det er naturlig at Disney putter den nye Kardashians-serien hos Star hos Disney+ utenfor USA.

Pete Davidson er også partner med Hulu.

I 2019 produserte han Hulu-filmen Big Time Adolescence, hvor han spiller mot sin bestevenn Colson Baker alias Machine Gun Kelly og Sydney Sweeney.

(Hulu)

Les også: Pete Davidson får skryt for Big Time Adolescence – se smakesnutt

I forkant av sesong 1 av den nye serien har Kris passet på at Kim Kardashian er på TikTok, noe hun har startet sammen med North West på Thanksgiving. I løpet av det første døgnet har 9-åringen og mammas konto @kimandnorth fått nesten 1 million følgere.

Nedenfor er en av deres første TikTok-snutter.

Twinning? De tar i alle fall bestie-#twinnem-challenge-en via sangen «TWINNEM» med Coi Leray (inspirert av «Twin Nem» med King Von og Lil Durk).

Som om KimPe og KourTrav ikke holder, kan Kris Jenner også benytte KimYe-bruddet i den nye serien.

Kanye West ser ut til å jobbe for å stanse skilsmissen.

(Instagram/kanyewest)

Samtidig slår Ye ned på tv-kanalen til KUWTK og deres nye streaming-partner, og insinuerer at de er med å forme livene til eksen og barna.

– Jeg lar ikke E! skrive fortellingen om familien min. Jeg lar ikke Hulu skrive fortellingen om familien min. Jeg er presten i hjemmet mitt, sier Kanye.

Se video

Det er usikkert om Kris ønsker at Kim og Ye blir sammen igjen. Kanye har tidligere referert til henne som Kris Jong-un, og sagt at han ikke vil la henne putte noen av barna hans i Playboy – slik at hun gjorde med Kimberly. Les Twitter-tiraden her.

Denne uken var KimPe alias Pim på ny date. Nå på Kimberlys hjemmebane i Los Angeles-området. Nærmere bestemt restauranten Giorgio Baldi, som utenom god mat er kjent for å ha paparazzi på plass. Det hele ble selvfølgelig godt dekket av fotografene – og sosiale medier. Kris Jenner skal ha sminket et sugemerke på halsen til Pete Davidson.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer