Hopp til hovedinnhold
TÅLMODIG TYPE (INSTAGRAM)

Internettet hjalp Justin Bieber å finne (den nye) drømmedama

TÅLMODIG TYPE (INSTAGRAM)


Men en mann er en mann – og den beste pusekatten er ny pusekatt – så Justin la ut på jakt via Instagram. Etter å ha gått i noen saftige thirst-traps, så endte han i natt opp med 10-av-10-skjønnheten nedenfor.


Men hvem er hun? – Herregud, ropte JB desperat.


 


Det har hendt før at Biebs har postet bilde av en pen og mystisk babe på sin Instagram-konto, men dette er nok første gang at Internettet har vist slik dugnadsånd mot pop-prinsen. I går la Justin nemlig ut et bilde av en ganske så vakker pike, med bildeteksten «Omg who is this!!».

Vi vet dessverre ikke meget om Cindy Wolfe, annet enn at hun har en YouTube-konto uten opplastninger og at hun er verdens peneste Belieber. Mor lastet nemlig opp en liten snutt på Insta hvor man kan høre Justins låt «No Sense».


Da vi sjekket den leppe-fagre frøknas Insta i går kveld hadde hun et par tusen følgere. Nå har hun over 115k. Ganske greit om man skal starte en YouTube-karriere? Neida…

Som tidligere nevnt er kanskje Justin bare er bitter over ryktene om Selena Gomez og Niall Horan. Han vinner i hvert fall prisen for årets eks-kjæreste, da han har postet to throwback-shots av han og Selena i det siste. Yikes.

Mor har dessverre slettet ganske mange selfies fra sin Instagram, men via vår datasnoking har vi funnet mange fotos som fortjener å se dagens lys: 

Se også: Ekstrem forvandling eller ekstremt talentfull? Se Pia Mia (19) før suksessen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer