Hopp til hovedinnhold
I den nye HBO-serien Zero Zero Zero får vi følge kokainens reisevei fra produksjon til salg (HBO Nordic)

Internasjonalt narkodrama kan bli din nye seriefavoritt

Narcos-fans vil digge denne!

Den nye HBO-dramaserien Zero Zero Zero er en adaptasjon av den bestselgende boken med samme navn, skrevet av Roberto Saviano. Den handler enkelt og greit om hvordan narkotikahandelen styrer verden.

Vi har sniktittet litt på serien, les mer om den imponerende nykommeren nedenfor!

Gjennom åtte episodene er vi innom tre ulike kontinenter – Amerika, Europa og Afrika. Vi blir også introdusert for hele seks ulike språk og en fenomenal, internasjonal cast.

Der Narcos går tilbake i tid, tilhører Zero Zero Zero nåtiden. Serien følger en skipslast av kokain fra Mexico til Italia. På veien får vi se hvordan den internasjonale handelen påvirker markedet, økonomien og samfunnet generelt.

Samtidig som vi får et godt innblikk i krigen mellom den kalabrianske mafiaen ‘Ndrangheta, meksikanske karteller og nordamerikanske forretningsmenn, får vi også servert en god dose familiedrama innad flere ulike kulturer.

Zero Zero Zero er skapt av italienske Stefano Sollima (Gomorrah, Sicario 2: Soldado), Leonardo Fasoli (Gomorrah) Mauricio Katz (Maniac, The Bridge)

Sollima har også regi på serien sammen med danske Janus Metz (True Detective) og argentinske Pablo Trapero (The Clan).

Fortsetter nedenfor

Andrea Riseborough i rollen som amerikansk forretningskvinne med fokus på shipping (HBO Nordic)

Internasjonal cast

Den internasjonale rollebesetningen viser seg å være imponerende god.

I den delen av serien som omhandler den økonomiske reisen finner vi Andrea Riseborough (BirdmanBloodline) i spissen som en av lederne i et amerikansk shippingselskap.

Selskapet driver hun sammen med sin far, som spilles av Gabriel Byrne (ManiacThe Usual Suspects), og senere sin bror, som portretteres av Dane DeeHan (The Amazing Spider-Man 2).

Også italienske Giuseppe De Domenico (#Goldfish), Adriamo Chiaramida (The Young Montalbano) og meksikanske Harold Torres (El Chapo) innehar store roller.

For de som er stor fan av blant annet Netflix-serien Narcos og HBO-serien Gomorrah spår vi at Zero Zero Zero kan bli en ny, solid seriefavoritt.

Se traileren her:

Zero Zero Zero har premiere hos HBO Nordic fredag 14. februar. Sesong 1 inneholder åtte episoder.

Se også: HBOs neste Big Little Lies?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer