Hopp til hovedinnhold
FINAL BOOSTER SEG (EDVARD LARSEN)

Internasjonal oppsving for Magnus fra Halden

Magnus August Høiberg, best kjent som DJ-en og produsenten FINAL, har laget en offisiell remix til Los Angeles-duoen Classixx’ store househit «I’ll Get You», som kommer i salg via den kjente, franske, bloggete labelen Kitsuné 14. desember.

Halden/Oslo-gutten forteller 730.no at han selvfølgelig synes prosjektet er stas.

– Før det første er dette er verdens viktigste electrolabel, dessuten synes jeg originalen er den kuleste låta i år, så jeg ble ganske stoked da jeg fikk vite at jeg skulle gjøre en remix. Den ble laget på under 24 timer ettersom jeg fikk kort frist på meg, men jeg tror det er en av de beste låtene jeg har gjort.

Når det kommer til 2010:

– Jeg spiller på by:Larm, jeg gjør remixer for blant andre Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Two Door Cinema Club og Lindstrøm, samtidig som jeg er fast DJ for LidoLido, så jeg regner med at det blir endel shows med han. Utenom det fortsetter jeg å kaste bort pengene mine på Louis Vuitton og sjokolademelk.

Hør 22-åringens nye låt:

(Fortsetter nedenfor.)


FINAL har blitt norgesmester i DJ-ing to ganger (DMC), og har fått femteplass i VM (DMC World).

Videoen til originalen er regissert av den ekstremt bloggete bloggeren Mark Hunter alias The Cobrasnake, som tjener masse penger på å feste, knipse pix og henge med kjendiser. (Her blogger han fra Norge.)

Se også: The Prodigy drepte det i Oslo


Nyeste saker fra 730.no

Les mer