Hopp til hovedinnhold
Et romskip kommer godt med når man skal filme musikkvideo både i Oslo og Tokyo (Julian Alexander/IDAP)

Intergalaktisk videopremiere: Bli med Strawhatz til Oslos mørkeste klubber

Utenomjordiske Strawhatz returnerer til Moder Jord, og første stopp er Tigerstaden.

Med på laget er den norske, verdensberømte dansegruppen Quick Style, som også har gjort koreografi for blant andre BTS, Alan Walker, MARS og ikke minst nasjonalskatten Marcus & Martinus.

Quick Style forteller 730.no at trioen fra en annen galakse ble sendt til jorden for å spre gode vibes over hele kloden med sin dans og musikk – og de har fått en solid start.

Skapningene har til sammen over 100 millioner visninger på YouTube og en trofast internasjonal fanbase. Spesielt i Asia, hvor gruppen allerede har gjort flere store TV-opptredener.

Låten er en hyllest til deres gode venn og medhjelper Uncle Robz, som også har hjulpet 730.no med å komme i kontakt med den ekstraterrestriske gjengen.

Se premieren på «Uncle Robz Theme» under vår korte og gode prat med Strawhatz

Dette bildet er trolig tatt i Kina (Julian Alexander/IDAP)

Hva slags inntrykk sitter de igjen med etter sitt første norgesbesøk?

– Norge er det første stedet vi har sett hunder i barnevogn og hvor folk drikker mer kokte sorte bønner enn noen annen form for væske, så om noen lurer på om vi liker Norge? Svaret er : Ja, vi elsker dette landet!

Ja, vi nordmenn er jaggu noe for oss selv. Det samme kan sies om videoen du er i ferd med å se, men budskapet i videoen er heller uklart. Den er dog uten tvil en vibe.

Se premieren på «Uncle Robz Theme» av Strawhatz her:

Låta er produsert av Strawhatz, Goldly, Robin Sandvid og DJ Uppercut. Videoen er regissert av Strawhatz og Julian Alexander.

Se også:

730 x Cezinando: – Jeg er anti å se ned på det populære

Nyeste saker fra 730.no

Les mer