Hopp til hovedinnhold
FINNES DET STYGGE MENNESKER I RIVERDALE? HVOR ER DE? (THE CW)
FINNES DET STYGGE MENNESKER I RIVERDALE? HVOR ER DE? (THE CW)

Intens bra start for nye Riverdale

Riverdale-oppsving!

Denne artikkelen inneholder avsløringer om handlingen i første sesong av Riverdale, samt små detaljer fra den nye episoden.

Alarm, alarm! Riverdale er endelig tilbake!

Den gigantiske CW-suksessen gjør et suverent comeback i livene våre denne uken, og det på en ganske så blodig måte.

Sesongpremieren (som allerede er tilgjengelig på norsk Netflix) fortsetter akkurat der vi slapp forrige sesong; med Archies far skutt av en ukjent gjerningsmann på Pop’s Diner.

Etter at vi fikk svar på hva som egentlig hendte med Jason Blossom, virker det som om den nye sesongen i stor grad vil handle om den ukjente skyteren og bakgrunnen for mordforsøket.

Premieren brakte rekordmange seere for CW (ca 2.34 millioner, omtrent dobbelt så mye som serien har hatt tidligere), og vi syntes det er velfortjent.


HJERTENE VÅRE KNUSER FOR DEN ULTIMATE GODKAREN ARCHIE (K.J. APA). DET GÅR BRA, VI LOVER. (THE CW)

 

Archie og gjengens comeback er intenst, mystisk og spennende, helt fra første sekund. Det er akkurat slik vi vil ha det. 


CW har teaset den nye sesongen som «mørkere» enn den forrige, og det merkes veldig godt.
Mellom Archies nye paranoia (?) om at skyteren kommer til å komme tilbake, Veronica som omtrent har inntatt Cheryls posisjon fra forrige sesong hvor foreldrene tvinger henne til å opprettholde familiefasaden, og Cheryl selv som har tatt fullstendig kontroll over situasjonen sin, så klarer vi ikke velge hva vi liker best ved de nye episodene.
Sesongens nye «whodunit» er også minst like spennende som Jasons mord var, spesielt med tanke på at det hintes sterkt til at det kommer til å skje igjen.

Saken fortsetter under


NYE ALLIANSER DANNES, OG SPØRSMÅLET OM HVEM MAN KAN STOLE PÅ ER MER RELEVANT ENN NOENSINNE. (THE CW)Det virker som om hemmelighetene egentlig aldri tar slutt i denne byen. Uansett hvor mye man graver, kommer man aldri skikkelig til bunns i noe.
Tidligere mistenkte som du endelig hadde begynt å stole på tar helomvendinger, og man vet ikke helt hvor man har noen som helst.
Det er latterlig underholdende.
Noe som er sikkert er at mørket kler Riverdale, og forhåpentligvis slår de aldri på lyset skikkelig igjen.
Nye episoder av Riverdale kommer ut hver torsdag på Netflix.
Bonus: Se gjengen kose seg med Truth or Dare for Teen Vogue

Les mer