Hopp til hovedinnhold
Bli med Nalband på viggotur.

Inspirerende norsk video: – Ungdommer bærer på ting som må luftes

19/01. #nolabelseason

A photo posted by «SENE KVELDER» UTE OVERALT 🎶 (@nalband_) onNalband tok den norske rap-undergrunnen med storm da han slapp gate-hiten «Zlatan» i 2016. Låten har for øvrig blitt remixet både i og utenfor kongeriket utallige ganger.

I dag slipper rapperen ny singel, «Sene kvelder», som har fått en video i regi av Marcus Wilter og Lars Lieng.

Duoen står også bak begge videoen til Adam Ezzari, og de stiller også som camo i denne perlen av en snutt.


Med denne låten ville Oslo-rapperen la lytterne bli kjent med hans indre, som står i kontrast til det tøffe ansiktet han viste i «Zlatan».

– «Sene kvelder» handler basically om omgivelsene rundt meg, og hvordan det har påvirket meg og mine. Det er en slags dialog mellom meg, publikum og Gud hvor jeg får ut følelser og tanker. I «Zlatan» fikk folk se et tøft ansikt av Nalband. Med «Sene kvelder» vil jeg dele mitt indre med publikum og la dem bli bedre kjent med meg som en artist og som et medmenneske. Dette er et kunstverk som jeg 110 % er fornøyd med. Big shoutout til Rohat, Jester og Aleex Nepal.


Stovner-gutten forteller til 730 via e-post at musikkvideoen representerer ham, og tankene hans, på «viggotur» en sen kveld.

– Det er flere som kan relatere til teksten i «Sene kvelder». Mange ungdommer går rundt og bærer på ting som må luftes, noe som resulterer til angst og depresjoner. Videoen representerer meg og mine tanker ute på en viggotur en sen kveld. Marcus Wilter og Lars Lieng. Salute til gutta! De stilte opp for meg i minusgrader flere timer oppe på Ekebergtoppen uten stopp. Kreative og effektive kunstnere. Guttaboys bare leker med kamera og gjør hvem som helst til stjerner.

Sjekk ut videopremieren via våre venner i YLTV:


Se også: Oslo-trioen JCY kaster ikke bort tiden

Nyeste saker fra 730.no

Les mer