Hopp til hovedinnhold
TRIANA IGLESIAS BEHOLDER KLÆRNE PÅ PARADISE HOTEL I MEXICO (TV3)

Triana Iglesias: Ingen nipple-slip

Triana Iglesias startet sin TV-karriere allerede som programleder for ungdomsprogrammet Midt i smørøyet.

Men selv om Oslo-piken har blitt et husholdsnavn via sine primetime-TV-jobber, er ble hun først kjent for NSFW-ete saker:  Som en av Norges ledende glamour- og nakenmodeller.

Programdirektør i familiekanalen TV3, Trygve Rønningen, forteller Side2 at de hadde dette i bakhodet da de valgte henne som programleder for Paradise Hotel.

Nettstedet skriver at 26-åringen ikke får lov til å kle av seg.

– Jeg innrømmer at dette var den viktigste anmerkningen mot prosjektet. Triana Iglesias har helt klart en fortid og det har vært oppe til grundig diskusjon internt, sier Trygve.

– I den grad vi har sjekket og vært kjent med ting, har vi valgt å legge det bak oss og gått inn i dette med åpne øyne. Vi er mer opptatt av hva hun gjør nå og det faktum at Triana er veldig dyktig på denne jobben.

Det kan dog tenkes at Paradise Hotel, hvor spontan sex er en gulerot, kan trekke noen kaniner opp av hatten.

– Vi er opptatt av at hun har et ansvar i forhold til dette, men vi får håpe at dette går bra. Vi følger med og forventer at kontrakten blir overholdt, men ser selvsagt ikke bort fra at det kan dukke opp noen overraskelser underveis, innrømmer Trygve.

I forkant av den første episoden fortalte Triana Iglesias til 730.no at det hun liker best ved programlederjobben, er samtalene med hotellets gjester.

–  Å intervjue deltagerne under de forskjellige seremoniene er den delen jeg liker best. Jeg syns det er utrolig gøy å få lov til å snakke fritt med alle personene, og få bruke ørene og hodet litt, samtidig som jeg kan spørre dem ut om ting jeg selv lurer på.

Hun ler når hun blir spurt om deltagerne virker elskovssyke.

– Haha, elskovssyke? Det vet jeg ikke, men det får man jo snart se… De er en utrolig bra gjeng og det skal bli spennende å vise hva som skjer der inne. De liker å ha det gøy, og litt love blir det jo alltid.

Før jul var Triana Iglesias hovedpersonen i den greske utgaven av Playboy, og hun pryder februarforsiden av bladet i Ukraina. Akkompagnert av den spenstige tittelen фоторепортаж из злтного.

Norsk musikkeksport støttes av toppløs Triana Iglesias

 

Les mer