Hopp til hovedinnhold
(MARIO TESTINO/ALLURE)

– Ingen bryr seg om mine små pupper

(MARIO TESTINO/ALLURE)

I forbindelse med Anna Kerenina, som hadde premiere i USA på fredag, pryder Keira Knightley forsiden av desembernummeret til Allure.

Publikumsvennlig nok forteller skuespilleren at hun er komf når det kommer til å vise frem kropp. Som man ser fra Mario Testino-bildene.

Bladet deler noen av sitatene fra intervjuet:

– Jeg er ganske streng når det kommer til hva som skal vises. Ikke nederste del! Det er helt greit å vise puppene mine, fordi de er så små. Folk er egentlig ikke så interessert… 🙁

Keira har tidligere klaget over at Hollywood-markedsjefer har fått puppene hennes redigert på filmplakater.

– De fikser alltid på puppene mine. Jeg blir dog aldri sint så lenge de ikke henger. På en King Arthur-plakat gav de meg noen rare, hengende bryster. Hvis du skal gi meg fantasipupper, gi meg i det minste pupper som strutter!

Ekte vs. fake: Til høyre er de oppgraderte King Arthur-boobsa som Keira synes ble for slappe:

(TOUCHSTONE/WALT DISNEY)

27-åringen fra Pirates of the Caribbean synes det har blitt enklere å selv få velge hva hun vil vise.

– Jeg synes det mye lettere når man er eldre. Man kan si; «Nei. Ja. Nei.»


Hun vil ikke røpe noe om bryllupet til sin forlovede James Righton fra London-bandet Klaxons.

– Kanskje jeg blir permanent forlovet.

Om kritikken om at hun er for tynn og påstandene om at hun har anoreksia.

– Jeg har alltid visst at jeg ikke var anorektisk. Men jeg tenkte at kroppen min på en måte ikke var korrekt. Eller at mitt ansikt ikke var korrekt. Eller at måten jeg snakker ikke var korrekt… Når man går gjennom en periode med veldig mye kritikk, så tenker man «kanskje de har rett». Man vil på en måte forsøke å gjemme alt.

Britens kostymedrama Anna Karenina hadde premiere i hjemlandet i september, og starter i Norge i februar. Keira spiller her mot Jude Law, svenske Bill Skarsgård (broren til Alexander, Gustaf, Sam, Eija, Valter, Ossian og Kolbjörn) og svenske, fremadstormende Alicia Vikander.

Filmen er regissert av britiske Joe
Wright, som tidligere har stått bak storproduksjoner som Atonement (alias Om forlatelse), Pride & Prejudice (alias Stolthet & fordom) og den Veiviseren-inspirerte
actionfilmen Hanna fra i fjor.


Smakebit fra filmen: Er Alicia Vikander en ny Salander?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer