Hopp til hovedinnhold
STAKKARS BEGGE (SKJERMBILDE/DAILY MAIL)

Ikonisk snutt fyller 10 år ?

Husker du hva du gjorde for ti år siden? Det gjør Chris Crocker.

Tennessee-gutten ble en sensasjon over natten da han i en alder av 19 la ut en video på MySpace og YouTube for å forsvare sitt store idol.

Britney Spears gjennomgikk et offentlig sammenbrudd i 2007. Popstjernen ble fotfulgt av paparazzi da hun i ren desperasjon barberte av seg alt håret, før hun angrep bilen til en fotograf med paraplyen sin. 

Som mange andre mente Chris Crocker at Britney ble behandlet helt grusomt, men tenåringen reagerte noe kraftigere enn folk flest.

I løpet av to dager fikk «Leave Britney Alone»-videoen over fire millioner visninger, noe som var hinsides mye på den tiden. 

Den dramatiske sørstatsgutten ble brått allemannseie. 

29-åringen kalles av mange for YouTubes første ordentlige kjendis, og har siden den gang fått en dokumentarfilm laget om seg selv.

Via Me at the Zoo ser man hvor jævlig både Britney og Chris ble behandlet. Traileren er til å grøsse av, se fra 01:00 og utover: 

Siden den gang har 29-åringen vært innom både pop og porno, men driver nå hovedsakelig med vlogging i sosiale medier. (Selv om han stadig prøver å holde liv i artistkarrieren.) 

På Facebook har Crocker nå nesten fire millioner følgere, hvor han daglig deler morsomme og inspirerende videoer. 

I anledning viralvideoens jublileum snakket Chris Crocker litt om hva han lærte av «Leave Britney Alone»-kaoaset. Se her: 

Se også: Regissøren bak dokumentaren lager Netflix-film om Lady Gaga

Les mer