Hopp til hovedinnhold
CAKES (SKJERMBILDE)

Ikke sov på Cakes da Killa

CAKES (SKJERMBILDE)

Fotball og hip-hop er kanskje de områdene hvor kjente homofile utøvere er mest underrepresentert, men det skjer heldigvis forandringer der også.


Mens California-fødte Mykki Blanco vekker oppsikt i New York, begynner New Jersey-gutten Cakes Da Killa også å bli poppis i samme by. 24-åringen blir sammenlignet med Lil’ Kim og Foxy Brown, og hevder selv at han «spytter så hardt at homofobe blir til hyklere». (Fra «Get Right (Get Wet)»).  

I kveld (fredag)  har ekstatiske Seksuell hanket inn Cakes Da Killa til Blå i Oslo, og etter hva vi har hørt bør du ikke gå glipp av giggen.

ID 20, moroa starter klokken 22. 

Vi tok en veldig kjapp prat med Cakes i forkant av konserten, som forteller at han ikke forventer mye av Oslo-publikummet. 


– Jeg forventer egentlig ingenting, men folkene som kommer på konserten bør se frem til litt drunk fun.

Rapperen sier til 730 at det er hans individualitet og kreativitet som skiller han fra andre artister, før han fortsetter selvsikkert. 


– Og så kan jeg faktisk rappe og opptre, det hjelper.


Det som inspirerer Cakes Da Killa mest akkurat nå er gutter (<3), og hvordan fansen oppfører seg varierer veldig etter hvor han opptrer. Han er dog gira på kveldens Oslo-publikum. 


– Can’t wait for the show! 


Se også:
Jersey-gutten Fetty Wap er ingen one-hit-wonder

Nyeste saker fra 730.no

Les mer