Hopp til hovedinnhold
Mugshot av Polo G fra lørdag morgen 12. juni 2021 (Miami Police Department)
Mugshot av Polo G fra lørdag morgen 12. juni 2021 (Miami Police Department)

Siktelser mot Polo G i Miami henlagt grunnet manglende bevis

Polo G har fått siktelser fjernet etter Miami-bråket i sommer.

Ifølge TMZ er de to alvorligste siktelsene, vold mot politibetjent og trussel mot offentlig tjenesteperson, hevet grunnet manglende bevis.

Advokaten til Polo G sier at de gjenværende siktelsene trolig også blir henlagt.

Disse siktelsene er kun karakterisert som mindre forseelser.

Hva skjedde i Miami i juni?

22-åringen fra Chicago, som egentlig heter Taurus Bartlett, fikk en dårlig slutt på sin store dag. Da Polo G var i Miami for å feire sitt album Hall of Fame, ble han stanset av politet. Rapperen var passasjer i en bil sammen med sin 16 år gamle lillebror da politiet stoppet dem. Dette skjedde angivelig fordi bilen, en skuddsikker Cadillac Escalade med bevæpnet vakt, hadde sotede vinduer.

Etter at bilen ble stanset ble Polo G arrestert for blant annet å nekte å gå ut av bilen og for så å fysisk ha forsøkt å motsette seg arrest, ifølge nettstedet til Miami PD. Politiet hevder at en av deres betjenter fikk slag i ansiktet da artisten ble lagt i håndjern i bakken, og at rapperen truet betjenten.

Polo G og lillebroren skal ha vært omringet av 23 politibiler.

Det ble kaotisk da moren til Polo G, Stacia Mac, prøvde å få snakke med sønnene sine mens de ble arrestert – se kort snutt:

Deretter tok hun til Twitter i en lengre tirade.

«HVOR ER SØNNENE MINE, HVOR ER MIN MINDREÅRIGE SØNN??! SVAR PÅ DET!!!», skrev hun over en tweet fra Miami-politiet som bekrefter en «hendelse» som involverer Taurus og en tenåring.

«Ingen av disse siktelsene ville vært mulige hvis POLITIET ikke tok kontakt med min sønn Polo G!!! Han var IKKE sjåføren… Men PASSASJER i et profesjonelt, lisensiert kjøretøy med vakthold. Han tok seg frem på en smart og korrekt måte. Hva annet kunne han har gjort.»

Polo G ble løslatt mot kausjon på 163 000 kroner. Søsteren hans Leilani Bartlett alias Leilani Capalot og forloveden hans Crystal Blease, som han har barn med, ble også arrestert, for så å bli sluppet ut.

«Fuck 12», skrev Leilani over et bilde av sitt mugshot fra Miami postet rett etter at hun slapp ut.

(Instagram/leilani_capalot)

Broren hennes delte også et bilde fra flyet.

Polo G forlot Miami etter lang dag i varetekt (Instagram/polo.capalot)

Polo forlot Miami etter lang dag i varetekt (Instagram/polo.capalot)

Crystal Blease smiler på sitt mugshot.

Under bildet skriver hun «fuck Miami».

(Instagram/itsreallycrystal)

(Instagram/itsreallycrystal)

Hall of Fame er hans tredje album siden 2019. Platen tok 3. plass i Norge og 1. plass i USA. Det ble de samme plasseringene for singelen «RAPSTAR».

99-eren har med blant andre DaBaby, Lil Wayne, Nicki Minaj, Roddy Ricch, The Kid LAROI., Young Thug, Pop Smoke, Lil Durk, G Herbo og Fivio Foreign.

Polo G hyller Michael Jordan-bilde (Columbia/Sony)

Polo G hyller Michael Jordan-bilde (Columbia/Sony)

Throwback nedenfor: Polo alias Capalot (Chicago-slang for å være «motsatt av chill») gjester showet til L.A. Leakers på radiostasjonen Power 160 i Los Angeles og spytter på instrumentalen til DMX-klassikeren «Ruff Ryders’ Anthem» fra 1998, produsert av Swizz Beatz:

Lol, er dette lov?

Taurus flipper Michael Jackson på «Bad Man (Smooth Criminal)»:

Les også:

Polo G støtter Coi Leray etter vond viral video

Polo G, Lil Baby og Lil Baby som geitebukk med tre hoder

Les mer