Hopp til hovedinnhold

Cassie: – Ikke lat som dere ikke har sett en pupp før

Alias: – Hallo, jeg har en ny singel i salg nå.

Helgen før den nye singelen til popstjernen Cassie kom i salg («Must Be Love» med hennes sjef P. Diddy – eller nå igjen: Puff Daddy – som gjest), barberte hun halve hodet og fikk et døgn med oppmerksomhet på mange blogger.

Låten har ennå ikke kommet inn på Billboard Hot 100 (mens Madcon går opp til #84 denne uken), og den 22 år gamle Connecticut-artisten skal være lei av at folk ikke fokuserer mer på hennes musikk.
Nå, dagen før hun skyter videoen, har toppløsbilder av henne blitt spredd på nettet, og Cassie mener det ikke er hun selv som har gjort det.

Ikke alle kjøper den.

Hos Nativenotes.net skrives det følgende:

– Så Cassie forventer at intelligente mennesker tror at hennes datamaskin ble hacket, sell me a river, sweetheart (alias den må du lenger ut på landet med, søta). Jeg vet hvordan et hjemmelaget bilde ser ut. Hun tok bildet fordi et eller annet sted i henne har hun en liten kikker og hun slapp det bildet fordi vi lever i en tidsalder hvor sextapen er et PR-redskap.

Twitter virker hun brukbart komfortabel med den vesle brystboosten:

– Det virker som om noen har hacked seg inn på min datamaskin… Det er skikkelig sjofelt og ondskapsfullt. Men slutt å late som dere ikke har sett en pupp før.

Singelen kan man høre hos Myspace.

Da Cassie signerte med Diddy, ble en frekk, uoffisiell lavbudsjettsmusikkvideo for debutsingelen «spredd».
Bad Boy-bossen sa da at han «forsøkte» å stoppe den «kontroversielle» videoen.
Ray Kay gjorde en offisiell versjon:

Janni (18) fra Oslo: Ikke Norges nye r&b-babe.

Videoen til Cassies forrige singel:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer