Ikke kall det et comeback

28. jun 2008 kl. 00:00
SAMSAYA ER AKUTELL MED SINGELEN "CHANGE" (FOTO: SEBASTIAN LUDVIGSEN FOR 730) 
SAMSAYA ER AKUTELL MED SINGELEN “CHANGE” (FOTO: SEBASTIAN LUDVIGSEN FOR 730) 
Utenom flere lengre opphold i New York hvor hun spilte inn musikk, og i India hvor hun besøkte familie og gjorde konserter, har Samsaya for det meste holdt seg i Norge. Rundt omkring i Norge. For selv om det er over fire år siden Oslo-jenta  debuterte med Shedding Skin, har hun fortsatt konserter over hele landet, som oftest hver uke.
 
Det er nesten vanskelig for sangeren å holde seg unna rampelyset når hun stadig fronter veldedige saker, spiller inn filmer og jobber som programleder på TV-kanalen The Voice.
 
Men hun klager ikke.

“Jeg gleder meg utrolig til å få gitt ut mitt neste album”, sier Samsaya til 730. “Jeg liker alt jeg driver med, men jeg er fortsatt først og fremst en artist, og artister vil selvfølgelig gi ut musikk og vise folk hva man driver med i studio.” 
  
(SEBASTIAN LUDVIGSEN FOR 730) 
 

Det har blitt mye studiotid siden 2004. Faktisk så mye at hun egentlig kunne sluppet et par album for lenge siden, hadde det ikke vært for en streng, personlig  kvalitetskontroll. “Jeg jobbet med flere produsenter i USA og i Norge, og har spilt inn veldig mange låter som jeg er fornøyd med. Likevel kom jeg til et punkt hvor jeg fikk lyst til å starte på scratch.”

“Kanskje fordi jeg hadde hørt for mye på min egen musikk, men også fordi jeg var litt lei av å eksperimentere med forskjellige sjangere og stiler. Det jeg nå lager er i bunn og grunn bra pop, med tekster som sier noe, kombinert med en dose R&B og hip-hop i bunn”, forteller Samsaya til 730.
 
Hun legger til at feedbacken hun har fått på konserter gjør henne veldig komfortabel, og at det blir gøy å endelig komme med en ny, offisiell singel; Låten “Change” er straks i rotasjon på blant andre NRJ og The Voice.
 
Du kan høre ny musikk fra Samsaya
her.