Hopp til hovedinnhold
KERIS LÅT GÅR TIL NICOLE (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Ikke hold pusten… men hun er snart klar

Til tross for Pussycat Dolls’ massive suksess med den Cee-Lo Green-produserte monsterhit’en «Don’t Cha» og debutalbumet PCD (2005), så har det ikke vært lett for frontfigurinne Nicole Scherzinger å få fart på sin egen solokarierre.

Fra 2006 til 2009 skal Hawaii-jenta visstnok ha jobbet fram nærmere 100 låter til sitt eget album, og hennes musikkselskap Interscope hadde ståltro nok til å forsøke seg på hele fire singler fra settet, som sakte, men sikkert trynte alle som én. Soloprosjektet ble kansellert i 2009 til fordel for innspillingen og utgivelsen av PCDs andre album, Doll Domination
Selv om Nicole er et arbeidsjern, så viste hun en råflott evne til å holde hodet over vannet i sin første video med T.I.:

Under et intervju med BBC i fjor sommer sa Lady Gagas svensk/marokkanske produsent RedOne at han nettopp hadde gjort ferdig en rekke låter til Nicoles ny-nye sett. «Jeg har gjort ferdig skiva hennes. Hennes forrige soloalbum ble aldri gitt ut fordi det var en samling hamburgere, som fast food. Én fra McDonald’s, én fra Burger King…. Smaken var ok, men det var ikke gjennomført nok.»
Etter at hun vant Dancing With The Stars i fjor (se video fra finalen) alias den amerikanske utgaven av TV2s Skal vi danse, slapp 32-åringen låta «Poison», som gikk til 3. plass på de engelske singellistene og ble hennes største solohit til dags dato. Scherzingers andresingel lekket nylig på nett, og låta «Don’t Hold Your Breath» (opprinnelig en Keri Hilson-demo til Timbalands Shock Value II) høres slik ut:

Det gjenstår å se om det er noe hold i de fem år gamle ryktene om at Nicoles soloplate er like rundt hjørnet, eller om fans av Honolulu-mor bør smøre seg med ekstra drøy tålmodighet a la Guns N’ Roses-tilhengerne som ventet på Chinese Democracy
Kom igjen Nic, bare syv år til nå så er du like treig som Dr. Dre
Hør Nicoles musikk via norske WiMP og last ned her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer