Hopp til hovedinnhold
Travis Kelce Maya Benberry Taylor Swift
Maya Benberry er ikke ferdig med å melke Traylor-situasjonen (Instagram/NFL)

Maya Benberry advarer Taylor Swift om Travis Kelce

Maya Benberry – eksen til Taylor Swift sin nye flørt – har noe viktig å meddele.

OPPDATERT 30. september: Noen er tørste etter sine 15 minutter, eller? Etter å ha gitt eksklusivt intervju med Daily Mail setter Maya Benberry seg nå ned med nyhetsmagasinet Inside Edition. Også denne gangen er temaet Traylor.

I intervjuet fortsetter eksen til Travis Kelce å anklage han for utroskap og kaller han for en narsissist. I tillegg tviler hun på at den ryktede romansen er ekte ettersom NFL-spilleren snakker så mye med media om det.

– Visse egenskaper endrer seg ikke hos menn. Jeg føler at Travis er en narsissist, og de fleste narsissister forandrer seg ikke, sier hun.

Hun forteller også om hvor mye hat hun har fått fra Swifties i etterkant av hennes første uttalelser. Noe sier oss at de ikke blir mindre sure for dette.

– Swifties er aggressive. Veldig negative og veldig hyklerske. Jeg synes det er sinnssykt at noen jeg tror er positiv og veldig snill har en så negativ og sint fanbase.

Maya presiserer dog at hun er en fan av artistens musikk, og at hun ikke har noe i mot at hun dater eksen hennes. Men hun påpeker dog at hun hadde han først 🙂

Hun hevder at det som gjør henne opprørt er at den amerikanske fotballspilleren prøver å fremstille henne som at hun er bitter og en løgner. Ifølge henne selv.

Se intervjuet med Maya Benberry nedenfor.

Etter Mayas første intervju kommer også en annen deltaker fra Catching Kelce på banen – Lexi Walters.

Hun synes fint lite om det vinneren av programmet holder på med, og anklager henne blant annet for å selv ha vært utro mot Travis med en mannlig artisten.

Se hele tiraden hun deler på TikTok nedenfor.

@lexinoel3

but I got smarter I got harder in the nick of time honey I rose up from the dead I do it all the time I got a list of names and yours is in red underlined I check once then I check it twice #traviskelce #taylorswift

♬ original sound – Lexi

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Tarvis Kelce (født i 89) og Taylor Swift (født i 89) alias Traylor sørget virkelig for å bli ukens snakkis da de viste seg sammen for første gang på en NFL-kamp i Kansas City i helgen.

Trolig delvis i forbindelse med lanseringen av Taylor Swift: The Eras Tour – som blir en av klodens mest sette kinofilmer. (Etter premieren ser vi kanskje ikke Tay på flere kamper?)

I motsetning til artistens forrige flamme ser det ut til at de aller fleste shipper turtelduene denne gangen.

Bortsett fra Maya Benberry.

Eksen til den amerikanske fotballspilleren har i alle fall noe hun gjerne vil dele med Taylor.

I et eksklusivt intervju med Daily Mail bestemmer nemlig Maya Benberry (født i 91) seg for å søle litt te.

Men med de beste intensjonene?

(Jason Hanna/Getty Images,TikTok/NFL)

Maya sier at hun ønsker sangeren alt det beste, men hun føler seg ikke som en jentes jente dersom hun ikke kommer med en aldri så liten advarsel.

– Taylor virker som en så morsom jente med en vakker ånd, så jeg ønsker henne lykke til. Men jeg ville ikke vært en jentes jente om jeg ikke rådet henne til å være smart, sier hun til den britiske tabloidavisen.

Og hva er så dette rådet?

31-åringen åringen har troen på at Taylor – etter omtrent to dekader i rampelyset – har lært seg å se hvem som faktisk er der for henne og hvem som bare bruker henne, men…

– Jeg kan bare gi råd basert på den mannen jeg kjente han [Travis] som da vi datet. Tiden vil vise, men som ordtaket sier; en gang utro, alltid utro, sier Maya Benberry.

Hun legger for øvrig til at hun håper artisten ender opp som læreren i denne situasjonen – ikke studenten.

Maya-Banberry
(Instagram/mayabanberry)

Så hvem er egentlig eksen til Travis Kelce? Og hva skjedde mellom dem?

Maya er en influencer som også jobber som en såkalt life coach – eller livstrener på godt norsk?

Hun ble et kjent navn etter at hun, sammen med 49 andre kvinner, dukket opp i realityserien Catching Kelce i 2016.

Jepp, NFL-spilleren har vært «Ungkaren» i sitt eget konkurransedrevne datingprogram på kanalen E!.

Se en snutt nedenfor.

Spoiler alert❗Han valgte altså Maya til slutt.

Lykken ble dog ikke langvarig. Kun etter noen måneder med dating etter innspillingen av Catching Kelce gikk de hvert til sitt.

I ettertid anklaget Maya den amerikanske fotballspilleren for å ha vært utro, da det ble annonsert at han var i et forhold med sportsjournalisten Kayla Nicole.

Det gjorde hun i en rekke tweets som hun senere slettet.

«Når du og eksen din slo opp for 5 måneder siden, men du finner ut via sosiale medier at han visstnok skal ha vært i et annet forhold i 6 måneder», skal hun ha skrevet i følge Daily Mail.

Kanskje det bare var en misforståelse? Eller at Travis i det minste er en forandret mann siden 2016? Vi får i alle fall håpe at han behandler Taylor på best mulig måte.

Hvis ikke får vi nok høre det på artistens neste album. Neida. Joda.

Se også: Gode nyheter for norske Swifties 🇳🇴

Nyeste saker fra 730.no

Les mer