Hopp til hovedinnhold
(SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Ikke bare halvnakne guttekropper

(SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Ikke lat som Twilight 2 ikke blir litt kul.

I den nye traileren til New Moon ser vi Edward knuse hjertet til Bella, som trøster seg med hunken Jacob, og videoen viser litt av ulvegjengens angrep på rødhårete, kattaktige vampyren Victoria (spilt av kanadiske by Rachelle Lefevre) og Laurent (kenyanske Edi Gathegi).

Du får også se Robert Pattinson med vampyrsminke, Jacob alias Taylor Lautner blir til ulv (varulv?) og et sekund av et skikkelig basketak i skogen.

Det er altså ikke bare guttekropper og romantikk. New Moon ser ut som den har mer action enn Twilight.

Søte Kristen Stewart er kanskje ikke FHM-materiale, men noen gutter kan sikkert sette pris på Ashley Green (som spiller Alice), som ikke ble mindre populær etter at hun, beklager, noen lekket nakenbilder av henne på nettet.

Gutter og jenter som liker jenter: Se også opp for Christian Serratos (Angela i filmene), Noot Seear (Heidi), Nikki Reed (nei, ikke en pornostjerne, Rosalie i New Moon) og Justine Wachsberger (Gianna, også litt med i nye Sorority Row).

Jenter og gutter som liker gutter: Se også opp for doktor Carlisle Cullen, selvfølgelig, alias Peter Facinelli. (Selv om Taylor har best kropp.)

Premieren 20. november blir det ikke lett å få billetter til. Se ny trailer og bonussnutter:

Fortsetter nedenfor.


Andre populære vampyrer finner du i True Blood, som endelig har begynt å gå på NRK.

Det offisielle, norske DVD-slippet av første sesong finner sted 25. november, og oppsvingen i forkant er enorm.

– Dette ser absolutt ut til å bli noe av det største vi har satt ut på seriefronten i Norge siden The Sopranos. Vi lekte opprinnelig med tanken på å sette ut 5000 bokser, men kan nå se ut til komme helt opp i 15 000 enheter på lanseringsdagen, forteller Vidar Gulliksen fra Warner Bros. til Faro Journalen.

– I tillegg til at kundene våre er i hundre, blir vi nedringt av privatpersoner som vil vite når True Blood slippes. Det hjelper på salget at serien får strålende kritikker i norsk presse. Samtidig drar den god nytte av Twilight-effekten. Vampyrer er virkelig i skuddet om dagen, nå som Hollywood har klart å modernisere sjangeren.

Nye bilder fra Twilight Saga: New Moon:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer