Hopp til hovedinnhold
KAN JEG FÅ LEVE? (UNIVERSAL)

Iggy Azalea orker ikke mer mobbing, går offline

KAN JEG FÅ LEVE? (UNIVERSAL)

Da Iggy Azalea og Jennifer Lopez sammenlignet sine berømte rumper i videoen til Diplo-låten «Booty», så var definitivt alt på stell. Nå har det gått et halvt år, og den blonde australieren har tatt seg fri fra rampelyset, blant annet for å være sammen med kjæresten Nick Young. Under Valentine-helgen var paret på Hawaii, hvor de trodde de var i fred.


DEILIGE DYLAN (FACEBOOK)

Men det grumsete nettstedet Radar hadde en fotograf i buskene, som tok snikbilder som viste cellulitter på Iggys lår (skandale!), noe Radar-redaktør Dylan Howard slo opp som toppsak. Dylan, som også er australsk, la for sikkerhets skyld til at klærne hennes var stygge.

Se også: Iggy Azalea: – Eminem sier han vil voldta meg

«Iggy Shows Off Her Cellulite» var tittelen, med «bootylicous cellulite» i ingressen til Radar, som lot også Iggy få gjennomgå ved å booste saken via Twitter, Facebook og Instagram, med tusenvis av trollete appelsinhudkommentarer som nettstedet ikke fjernet.


STUSSELIG SAK (FAKSIMILE RADAR)

Nok er nok, sier 25-åringen.

– Jeg kom akkurat hjem fra en flott ferie, gikk på nettet og så at det åpenbart er sjokkerende og uhørt for en kvinne å ha cellulitter, twitrer Iggy og «lol»’er.

– Jeg ville bare ha fred og slappe av uten at en pervo gjemmer seg med telelinse og tar bilder. Alle fortjener fred.


Se også:
Iggy Azalea: – Jeg får kritikk fordi jeg har vagina

– Jeg føler at hatet og trangsyntheten jeg ser på nettet hele tiden gjør at jeg blir en sint person, og det kan jeg ikke være. At jeg blir en fæl person på grunn av måten jeg blir behandlet vil være en bjørnetjeneste overfor mine fans, og jeg lover at jeg vil fortsette å smile. Men jeg vil at fansen min skal vite at jeg kommer til å ta en pause fra sosiale medier, sier Iggy.

Se også: Nicki Minaj + kjæresten Meek Mill = Iggy-diss?

– Internettet er det styggeste speilbildet av menneskeheten som finnes.

– Hver gang jeg har gått online i de 4-5 siste månedene, så har jeg kun sett negative, forferdelige ting (om meg selv)… Nettet gjør deg ikke lykkelig, hvis du ikke er en sadist (…) Jeg trenger å være glad, og sosiale medier er for negativt og tærer for mye på kreftene, skriver rapperen, som legger til at hennes management vil fra nå av for det meste styre hennes Twitter, Face og Insta.

– Jeg elsker dere alle. Peace out!


Australieren har dog selvironi: Se MEAN TWEETS med Iggy
(VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer