Iggy Azalea med solid opptreden hos James Corden

24. mar 2018 kl. 00:00
AMETHYST AMELIA KELLY ALIAS IGGY AZALEA (CBS)

AMETHYST AMELIA KELLY ALIAS IGGY AZALEA (CBS)

Da Iggy Azalea brått ble rap-superstjerne for noen år siden hadde hun – som mange andre nye artister – fortsatt litt å gå på live.

Australieren gikk på kort tid fra undergrunn til å holde to av de tre høyeste plasseringene på Billboard Hot 100 samtidig («Fancy» feat. Charli XCX og «Problem» med Ariana Grande) i 2014, og hadde tre låter inne på topp 10 i USA samtidig. Dessverre kom nedturen like fort som suksessen. 

Noen mislikte Iggy fordi de ikke syntes hun var en dritflink rapper, andre snudde ryggen til henne da rasistiske og homofobiske tweets fra fortiden dukket opp.

Et snodig live-klipp fra 2013 gikk også viralt, og mobbing ble så ille at Iggy for litt siden twitret (og slettet) at hun på det tidspunktet ikke ville leve lenger. 

Siden den gang har den kommersielle suksessen latt vente på seg, og oppfølgeren til The New Classic har derfor blitt utsatt gang på gang.

 I starten av februar slapp hun dog sin mest lovende singel siden floppen var et faktum. Quavo-gjestende «Saviour» har ennå til gode å toppe noen lister (for å si det mildt), men låten har fått langt mer hyllest enn forgjengerne. 

Andrealbumet Digital Distortion har byttet navn til Surviving the Summer, og kommer angivelig i løpet av året. De originale låtene har også blitt skrotet etter at Iggy forlot Def Jam. 

Nå har 27-åringen igjen gjestet The Late Late Show, hvor hun beviser hvor mye bedre hun har blitt live: 

Se også: Harry Styles steppet inn som programleder for James Corden på to timers varsel