Iggy Azalea kommenterer toppløsbildene på avveie

29. mai 2019 kl. 00:24

(Bad Dreams/Empire)

– Overrumplet, flau, krenket og trist.

I går lekket bilder av Iggy Azalea hvor hun er toppløs. Typ ikke tildekket.

Materialet er fra en GQ-shoot i 2016, men bildene hvor puppene vises ble aldri publisert.

Rapperen har skrudd av sine Twitter- og Instagram-kontoer, men postet et åpent brev om bildene hos Facebook. (For så å slette innlegget.)

Iggy minner om at mange profilerte kvinner tidligere har posert for GQ med brystene strategisk tildekket, og at hun alltid syns disse coverne er vakre.

Iggys andre album kommer i neste måned (Bad Dreams/Empire)

Bildene hvor puppene ikke er tildekket tok hun kun for moro skyld, da de skulle aldri brukes.

– Det er ingen grunn til at noen skulle ha beholdt materialet fra shooten. Jeg er overrasket og sint fordi de ikke umiddelbart ble slettet etter at de siste bildene ble valgt, skriver Iggy.

– Jeg føler meg overrumplet, flau, krenket, trist og en million andre ting.

Iggy er ekstra krenket over tørste bemerkninger om bildene på nettet.

– Mange av kommentarene jeg ser, spesielt fra menn, drar det enda lenger og deler sine tanker og fantasier om kroppen min (0g det) har ærlig talt sjokkert meg, sier Iggy og legger til at hun blir kvalm.

Den straks 29 år gamle australieren, som er sammen med Atlanta-rapperen Playboi Carti, skriver at dette har gått ut over hennes privatliv og forhold til folk som står henne nær.

Iggy oppfordrer alle til å være snillere mot hverandre, og forteller at hun skal finne kilden til lekkasjen og saksøke de ansvarlige.

Den profilerte fotografen Nino Muñoz skriver at han er veldig lei seg. Veteranen hevder at bildene ble stjålet og at det er ulovlig å publisere dem.

 

View this post on Instagram

 

My heart goes out to anyone this situation has affected. I’m utterly outraged and will not rest until justice is served.

A post shared by Nino Muñoz (@ninomunoz) on

Utenom fantasier om Iggy – og flere memes – er det mange som dysser det hele ned og kaller bildene flotte. Flere minner om at kvinner i mange land soler seg toppløse.

Sosiale medier er også fylt av spekulasjoner som hinter om at artisten selv kan ha lekket bildene for å få oppmerksomhet.

Noen poengterer at Iggy nesten poserer toppløs på sitt ferske pressebilde, tatt i forbindelse med hennes album In My Defense, som hun gir ut selv:

Iggy Azaleas ferske pressebilde i forbindelse med sitt kommende indiealbum (Bad Dreams/Empire)

Platen, som er hennes første siden Def Jam-debuten The New Classic i april 2014, kommer ut via hennes egen label i neste måned. Settets første singel «Sally Walker» nådde 62. plass på Billboard Hot 100.

Se også: Stilig videopremiere fra Oslos nye tenåringsstjerne LAUREN