Hopp til hovedinnhold

Idol-Kellys sinna-comeback: – Du veit ikke en dritt!

ER DU SERR?!! WHO THE F@%K IS KURT??! (RCA)

 

2002: Året Kelly Clarkson blir hoppende glad da hun vinner førstesesongen av American Idol.

2003: Året Kelly Clarkson blir kjempesint da hun taper første (og eneste) sesong av World Idol til denne rørlegger-hunken
 
Men Texas-jenta har strengt tatt hatt lite grunn til å sutre de siste åtte-ni årene: Hun har vunnet to Grammy-priser, og med over 36 millioner solgte singler verden over er hun den mestselgende Idol-deltageren noensinne. Hits som «Breakaway», «Since U Been Gone» og «My Life Would Suck Without You» har brent opp amerikanske radiolister, og sistnevnte (Dr. Luke-produserte) gla’låt gikk også rett til topps i England.
 
25. oktober slipper Kelly sitt nye album Stronger, og i dag premierte videoen til «Mr. Know It All», alias første smakebit fra AI-divaens femte sett.
 
– Hele poenget med låta som jeg liker er rett og slett «du vet ikke noe om meg». Jeg digger det konseptet, det er så ignorant å tro at du vet alt om en person. Alle har mange sider, og i denne videoen viser jeg fram mange «Kellys», sier 29-åringen om den Justin Francis-regisserte snutten.
 
Hvor mange rørleggere må til for å slå Kelly Clarkson i World Idol? Svar: Én. Hvor mange aviser må til for å lage en Kelly Clarkson-video? Svaret:
 


 

Fun fact: «Mr. Know It All» er skrevet av Ester Dean, som også har skrevet Rihanna- og norske Stargates Grammy-vinnende «Only Girl (In The World)», mens Ri-kompisen Brian Kennedy står for produksjonen.

Sjekk også: Rihanna + Calvin = <3 (Hør!)

Les mer