Hopp til hovedinnhold
NÆRKONTAKT AV FJERDE GRAD I FØLGE MODELLEN MILLA JOVOVICH  (UNIVERSAL PICTURES)

– Idiotisk og respektløst

– Jeg er skuespiller Milla Jovovich og jeg skal portrettere Dr. Abigail Tyler. Denne filmen er en dramatisering av begivenheter som fant sted i oktober 2000. Hver scene i denne filmen er backet av arkivopptak, som er ekstremt urovekkende.

Det er ikke alle trailere som starter slik, men den ukrainske 33-åringen er overbevist om at hun via thrilleren The Fourth Kind nesten kan bevise at flere Alaska-innbyggere har blitt kidnappet av aliens.

Dette basert på psykologen Tylers angivelige virkelige intervjuer med traumatiserte pasienter i byen Nome.

Men ifølge Alaskas Anchorage Daily News kjøper ikke alle Hollywood-prosjektet.

– Filmen ser idiotisk ut, sier Melanie Edwards, sjefen for Alaska-organisasjonen Kawerak, Inc.

– Det er respektløst overfor familiene til folk som har forsvunnet i Nome opp gjennom årene.

Episoder som noen mener er drap begått av en massemorder, mens politiet skylder på kombinasjonen for mye alkohol og streng vinter.

Avisen mener de ikke finner bevis for at det har vært en lisensiert lege i Alaska ved navn Dr. Abigail Tyler, utenom nettstedet Alaska Psychiatry Journal, som de synes ser lite pålitelig ut. Administrerende direktør for Alaska Psychiatric Institue og Alaska Psychological Associations president sier de aldri har hørt om henne.

I en epost til avisen sier en representant for filmselskapet Universal Pictures at de ikke har noen kommentar.

Milla Jovovichs skremmende UFO-bevis, som skal være 100% basert på genuine arkivopptak tidligere ikke offentliggjort, har premiere i november.

Her er en smakebit:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer