Ida Maria disser Katy Perry

26. aug 2008 kl. 00:00
IDA MARIA OG KATY PERRY. ELLER ER DET OMVENDT? (EMI, UNIVERSAL)

– Jeg syns Katy Perry bare kaster bort tiden sin, sier Ida Maria om den amerikanske sangerens suksessingel “I Kissed A Girl”. Den norske jenta forteller britiske Daily Star at hun ikke syns låten er en spesielt sexy sang.

Ida Maria har selv en hit i England med “I Like You So Much Better When You’re Naked”, men hun er altså lite imponert over sin unge kollega. Nordland-jenta sier at Katy mener musikkbransjen trenger flere sterke kvinner med egne meninger, men Ida påpeker at California-stjernen skapt av menn.

– Jeg syns ikke det er ekte. (…) Hun høres ut som Avril Lavigne, som et produkt.

Det er foreløpig uvisst om Katy har hørt den norske singelen. Eller om hun har hørt om Ida Maria.
Nesna-artisten forteller også den britiske avisen at hun tror de fleste jenter begynner å bli lei menn med gitarer, og at hun gjerne kunne tenke seg å starte en gruppe med Amy Winehouse og Lily Allen. Som hun altså syns er ekte. Og flotte.
Katy Perry er fortsatt nummer 1 i England, mens hun i USA har toppet førsteplassen i syv uker på rad. I Norge er Katy nummer 3. Ida Maria er ikke inne på den norske singelsalgslisten, og i på den britiske går hun denne uken ned til 18. plass.

Katy liker egentlig gutter, og dette er hennes kjendiskjæreste.

Tidligere i år skrev Daily Star at Ida Maria syns det var stas å få spille med sitt idol Morrissey, men at hun hatet den gamle rockerens aftershave-lukt.