Hopp til hovedinnhold
YOLO (KIM ERLANDSEN/NRK)

Ida Fladen debuterer som sunn tv-stjerne

YOLO (KIM ERLANDSEN/NRK)

Er du lei av å stadig høre/lese/se hvordan du bør leve på en sunn måte?

Da kan det virke som om denne serien ikke er noe for deg? Joooooooo!

P3-programleder Ida Fladen har lenge visst at hun burde stramme seg opp og være mer aktiv, men klarte ikke å sparke seg selv i rumpa før NRK tvang henne. På onsdag starter dokumentarserien Prosjekt perfekt, hvor den 27 år gamle Rælingen-jenta må begynne å trene for første gang siden tenårene, samt må teste en haug av – angivelig – supersunne livsstilvarianter, inkludert hardcore helsekost.


Blant annet i regi av «Du, hva er dette her, jenta mi»-far som roter i kjøleskapet hennes i snutten nedenfor.


(NRK)

I løpet av 3 måneder blir altså det slappe brus/potetgull/burger-livet til Ida snudd helt på hodet, noe som blir overraskende underholdende. Og skremmende/lærerikt for mange.

Ida, hva gleder du deg mest til at folk får se?

– Strikkhoppet fra en høy bro! Elsker når folk sier jeg er tøff.

Du er tøff! <3 Hva gruer du deg mest til at folk får se?

– Ganske mye. Fra den første episoden gruer jeg meg til tarmskyllingen. «Alle sammen, følg med når Ida får en slange opp i stumpen!» Ekstremt flaut å spille inn, og sikkert enda flauere å se på tv.
Også gruer jeg meg til å se meg selv gråte i episode 1. Virker relativt patetisk, men tre dager uten fast føde er no joke!

Til tross for at du her kanskje ender opp med drømmekroppen, så ble du singel rett etter innspillingen. Har din nye sivilstatus også vært med på å motivere deg til å holde formen fit?

– Haha, slutt å mase om kropp! Motivasjonen bak trening og kosthold var å komme i bedre form og få mer overskudd. Før og etter bildene er relativt like. Men seff, jeg bryr meg mer om hvordan jeg ser ut nå som jeg er singel. Kontakt meg på:
ida.fladen@nrk.no. Neida! Joda…

Alle gutter, holla på Ida Fladen! Hun anbefales.

Det gjør også serien Prosjekt perfekt, som starter på NRK3
onsdag kl. 21:30. Se traileren her:

 
Se også: Ida Fladen x Ludacris – Groupier er ikke negativt…

Nyeste saker fra 730.no

Les mer