Hopp til hovedinnhold
FUCK ME I'M FAMOUS 1 (NRJ)

Ibiza-tur med Guetta ble Face-boost

  NRJ tok med seg David Guetta og 12 heldige lyttere til Ibiza, samt litt norsk fiff, og nå som de er hjemme igjen er de ikke bare fornøyd med å ha vært på krukka i en uke: Mange i Norge har fulgt med på deres ferie via nettet; I skrivende stund har radiostasjonens Facebook-oppdateringer fra Ibiza nesten 2 milloner visninger (1.856.391 impressions), forteller NRJ i en pressemelding.

– Det er utrolig gøy å oppleve at en slik type aktivitet gir oss så mye oppmerksomhet både on-air og på Face. Det viser at vi har truffet riktig i henhold til vår målgruppe. Ingenting selger som sol, sommer og Ibiza. Det hjelper også at kjendiser som David Guetta, Mikkel Gaup, Charlotte Thorstvedt, Petter Pilgaard og Triana Iglesias er å finne på bildene, sier programsjef Anders Opsahl, som poserer som en ansvarlig leder på det øverste bildet ovenfor, med en sterkt beruset, halvnaken Pilgaard om halsen.

FUCK ME I’M FAMOUS 2 (NRJ)
På de andre bildene: Carl Eliassen, NRJs Ida Fladen på Blue Marlin, Triana Iglesias, Ellen Aga, Amanda Redecki og Charlotte Thorstvedt, David Guetta spiller på Pacha, Mari Taran Haugersveen, Carl Eliassen og Morgenshowets Fladen.
NRJ skryter også av mer enn 145.000 nedlastede applikasjoner på telefoner og MP3-spillere.
RANDOM BONUS (NRJ)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer