Hopp til hovedinnhold
HEISANN: PATRICK J. ADAMS SOM MIKE, GABRIEL MACHT SOM HARVEY (USA)

I natt fikk Suits grønt lys til sesong 6

OPPDATERT! Femte sesong gikk så bra at USA har bestemt at Suits får fortsette. Noe annet skulle tatt seg ut. Les om serien nedenfor.

HEISANN: PATRICK J. ADAMS SOM MIKE, GABRIEL MACHT SOM HARVEY (USA)


Fett å vite at deilige Harvey Specter og eplekjekke Mike Ross får fortsette frenemy-forholdet sitt i enda en sesong med
Suits.

Foreløpig er vi midt inne i sesong 4 av det lekre advokatdramaet plassert på fiffeste Manhattan, og det er mye som snører seg til der nå. Ikke minst henger forholdet mellom Mike og Rachel i en syltynn tråd. (Noe som i og for seg er mer spennende enn forholdet i seg selv.)

Sesongen pauses etter tiende episode som kanalen USA sender/slipper 20. august, og de seks resterende kommer tidlig i 2015. Likevel er presidenten for den patriotisk-klingende kanalen såpass fornøyd med staben i Pearson Specter at han allerede nå har gitt grønt lys til flere intriger på arbeidsplassen.

Suits fortsetter å gi gass ved å levere provoserende fortellergrep og komplekse karakterer som seerne ikke kan få nok av, sier USA-sjef Chris McCumber og sikter til de 4 millioner seerne som ukentlig får med seg den glatte babyen hans.


Fortsetter nedenfor.

SARAH RAFFERTY SOM DONNA (USA)


– Med noen av de beste manusforfatterne i bransjen samt et aldeles fremragende ensemble, forventer vi en forbløffende femte sesong av serien, som har utviklet seg til å bli USAs fanebærer, fortsetter kanalsjefen.


Så, blir det løsunge på Rachel? Får Mike komme tilbake til det eneste firmaet som vet om juksemakeriet hans? Og forårsaker dette i så fall krøller på Jessicas hode?
 
Fortsetter nedenfor. 
MEGHAN «💦» MARKLE SOM RACHEL (USA)Uansett: Vi gleder oss aller mest til å følge digge Donna, latterlige Louis og selvfølgelig sussebassen Harvey, videre.
Se også: Sleipe slasker i snasne Suits
(sabla sexy shit)

Les mer