Hopp til hovedinnhold
UH-OH... (THE CW)

I kveld ble skjebnen til syv TV-serier offentliggjort

I kveld bekreftet The CW at de gir grønt lys til sesong 4 av Jane the Virgin. Serien, skapt av Jennie Snyder Urman, vises hos TV 2 Livsstil i Norge.

The CW annonserte også nye runder for Supergirl (sesong 3), The Flash (sesong 4), Arrow (sesong 6), Crazy Ex-Girlfriend (sesong 3), Supernatural (sesong 13) og
DC’s Legends of Tomorrow
(sesong 3).

Les vårt førsteinntrykk av Jane the Virgin nedenfor.


730 var ikke superbegeistret for Supergirl da serien hadde premiere. Showet har nå – som seg hør og bør – fått med fetteren hennes; Superman.UH-OH… (THE CW)

Vår første sak om serien:

Jane The Virgin har premiere denne uken, og vi har tatt en sniktitt på første episode. Rett etter piloten ble sendt fikk serien grønt lys for en full sesong, i likhet med The Flash

 
Plottet er «enkelt». 23 år gamle Jane er jomfru, og sånn skal det være helt til hun gifter seg. Når hun gjennomfører det som skulle vært en underlivsundersøkelse, ender hun opp gravid. Den triste og forvirrede legen hennes, klarer ved et uhell å befrukte henne. Legen merker ikke dette før hun trasker inn til en ny pasient, som blid, fornøyd og håpfull sitter med sprikede bein, klar til å «bli gravid». 

Fortsetter under.


 

Tre irriterende faktorer:

1. Bestemora til Jane snakker på spansk, det er litt forvirrende.
2. Serien har en pain-in-the-ass fortellerstemme. 
3. Jane the Virgin virker forutsigbar (men vi kan ta feil).
Det spenstige plottet er i seg selv en god grunn til å sjekke ut programmet. Hovedrollen Jane spilles av Gina Rodriguez (Glamour, Filly Brown). Hennes versjon av jomfruen Jane minner mye om Ugly Betty-karakteren til America Ferrara. Et annet fellestrekk ved seriene er at begge er basert på sør-amerikanske telenovelas, Jane the Virgin bygger nemlig på venezuelanske Juana la Virgen.Fortsetter under 
(CW)

Gina Rodriguez spiller troverdig til tross for et halvveis utroverdig plott. En gladnyhet for jentene som ser serien er at Justin Baldoni (The Forgotten Ones) spiller en sentral rolle. Smilet hans kan få hvem som helst til å svime av. Janes søte, men irriterende kjæreste, spilles av Brett Dier (Ravenswood). 


Det ser ut til at det blir mange komplikasjoner og en veldig spesiell situasjon. Det viser seg for øvrig at faren til barnet skal «springe ut» av inseminasjonsfeilen, er en fyr Jane har møtt på tidligere i livet. Jane The Virgin er et godt serietips for de som liker humor og drama på samme tid. 

Vi håper
Jane the Virgin også dukker opp på norske skjermer etterhvert, se trailer: 
Se også: Rask suksess for serien The Flash

Les mer