I kjølvannet av puppebildet: – Justin Bieber respekterer ikke kvinner

4. feb 2014 kl. 00:00


Hvis bildet er ekte, noe det ser ut som, så er dette virkelig Justin sin måte å si jeg gir faen! Han gir jo virkelig faen, etter alt han har gjort i det siste, sier vår egen Justin Bieber-professor JB kysser puppen til en stripper i et studio i Los Angeles.

– Vi må huske at Justin er en av verdens største popstjerner, og har masse PR-folk og personer som passer på hvilke Justin-ting som kommer ut og hva som ikke gjør det. Det vi burde tenke over er hvorfor folkene til Justin har latt dette lekke. Det blir spennende å se i fremtiden… 
 
– Vi må ikke glemme at han har 90% unge kvinnelige fans, og mange av dem vil ikke synes dette er kult. Slik oppførsel faller ikke smak. Dette bildet kan være verre for noen enn at han ble arrestert eller bruker dop, for at han suger på puppen til en kvinnelig stripper og lar noen ta bilde av det viser at han egentlig ikke respekterer kvinner. Skal kvinner være noe som kan bli kjøpt og brukt?

– Mange Beliebers er skuffet, endel har offisielt gitt han opp, mens andre skulle ønske de var jenta på bildet. Jeg tror dette bildet kommer til å føre at han mister noen fans, mens noen kommer til å bli sterkere fans fordi de føler de må støtte han i denne «vanskelige perioden». Det første jeg gjorde da jeg så bildet var å le, det andre jeg gjorde var å riste på hodet.


– PS: For alle som forsvarer alle de gale tingene Justin gjør og sier at han gjør som alle unge folk gjør. Hva er det dere snakker om? Gjør som alle unge gjør? Jeg kjenner ikke unge folk som gjør sånn og gjorde ikke sånne ting i mine yngre dager.