Hopp til hovedinnhold
VING RHAMES OG BRUCE WILLIS I SURROGATES (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES NORWAY)

I Bruce Willis’ nye film kan alle føle seg digge

Noe av det fine med 2009 er at hvis du for eksempel er en jente på The Prodigy-konsert på Hove, og treffer en smooth fyr i skogen som du tar med i teltet, så kan det være at han egentlig ikke er så smooth som du tror, men gutten er i det minste laget av kjøtt og blod.

I 2017 kan situasjonen være annerledes.

Mange benytter seg da av surrogater, maskiner som ser ut som mennesker, som man styrer hjemmefra. Du gjør det surrogatene skal gjøre, og ser og føler det de opplever.

Det beste: Du velger selv hvordan surrogaten din skal se ut, som bør kunne gi muligheter for forskjellige former for fornøyelse.

Men i filmen Surrogates, basert på tegneserien med samme navn, går det selvfølgelig ikke som det skal. Plutselig begynner mennesker å bli drept fordi deres surrogater ødelegges, noe FBIs Greer alias Bruce Willis skal forsøke å finne ut av.

Sitt arbeid utfører agenten alltid via en surrogat (med sveis), men denne saken gjør at Willis faktisk må dra ut av huset, noe han ikke har gjort på årevis.

Thrilleren, som har norgespremiere 2. oktober, har med britiske Rosamund Pike (bad girl i James Bond-filmen Die Another Day) i rollen som agentens kone, samt Ving Rhames, ferskingen James Francis Ginty og den østerriske hunken Boris Kodjoe fra serien Soul Food.

Se opp for Gerard Butler og Ludacris’ ikke helt ulike film

Traileren til Bruce Willis’ kommende science fiction-forsøk:


Les mer