Hypp på å hjelpe Superfamily?

2. jun 2009 kl. 00:00
SUPERFAMILY (SONET/UNIVERSAL)

Suksessplaten Warszawa, med blant annet «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night», gjorde Superfamily kjent langt utenfor Moss.
Poprockerne kan bli enda større, kanskje via deg.

Bandet har nå singelen «Let’s Go Dancing» i rotasjon på radio, men forteller at de ønsker hjelp av «verdensamfunnet til å gjøre låten rarere, mer kommersiell, mindre 80-talls, fetere, mindre kommersiell, coolere og/eller annerledes» via remixbidrag.

– Med denne konkurransen håper Superfamily at folk blir med og tar en aktivrolle i å skape musikken. Hvis man skulle ønske at SF var mer rocka, mer trance eller skulle ønske at SF var et bedre band, her er sjansen, forteller vokalist Steven Wilson til 730.no.

– Vi håper at både uerfarne folk (som for eksempel skulle ønske at refrenget gikk en gang til) og erfarne folk (som for eksempel har lyst til spille alt på nytt, men beholde vokalen) skal bidra.

– Det er ikke hva som låter mest proft som gjelder, men originalitet, guts og generell fethetsfaktor. Vinnerbidraget blir med på den digitale versjonen av platen, lover Steven.

Låten ligger klar på Superfamily.no/remix sammen med et brukervennlig program som man kan benytte til å lage en egen vri på sangen.

Hvis man synes mixerprogrammet er for lett å bruke, eller vil bruke andre programmer, kan de enkelte sporene (vokal, gitar, osv.) lastes ned og brukes i et annet program (for eksempel Protools).

Spellemannprisen-vinnernes hitsingel fra 2007: