Hopp til hovedinnhold

Hyllest til «Hanne Punani»

Forrige helg gikk videoen med religionshistoriker Hanne Nabintu Herland relativt bananas viral, som det heter, til makta grep inn og fikk den angivelig fjernet (ihvertfall ifølge Herland på Facebook). Den ble imidlertid raskt tilgjengelig igjen via Herland selv, og nå …This.Is.The.Remix!

Produksjonsduoen se hipstervideo), Oslo-kjekkas Nils Bech og Huntsville-rapperne G-Side, men velger altså å lade opp til sin kommende EP-debut med en hyllest til Hanne Nabintu Herland, under det midlertidige banneret «Hanne Punani SS».

– Vi ble sittende foran originalvideoen og spille våre favorittpartier i repeat for å øve inn moves’a til Hanne. Så vi trengte litt musikk til trinnene etterhvert, sier duoen i kor til 730.no.

– Nabintu er en av de sterkeste stemmene dette landet har innen opposisjonell ekspressiv moderne dans. Dette er vår hyllest. Tittelen må presiseres: Det er ikke en skrivefeil. Det er ikke et spørsmål til Nabintu om å danse, med komma: «Skal vi danse, (frøken) Nabintu?» Men en oppfordring til å danse som Nabintu. «Skal vi danse (dansen) Nabintu?» Eventuelt kan dette også betraktes som vår egeninitierte søknad til neste sesongs Skal vi danse?, på vegne av Hanne Nabintu Herland. Vi tror hun kunne revolusjonert hele formatet deres.
«Hanne Punani SS»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer