Hyller naken Lana Del Rey

10. sep 2012 kl. 00:00

YUMMY DEL REY (GQ)

Det smådeilige herremagasinet GQ utnevner kjempedeilige Lana Del Rey til årets kvinne i sitt oktobernummer. Den lekre Born To Die-sangeren og H&M-modellen ble så glad at hun kaster klærne og lar en kelner tafse henne på puppen. 26-åringen åpner også opp om sine tenårs store kjærlighet: Krukka.
 
– Når jeg skriver triste låter så føler jeg alltid at jeg skriver om alkohol, for det var min første kjærlighet. Jeg begynte å drikke når jeg var 14, og jeg elsket det. Jeg drakk hver dag, jeg drakk alene. Jeg bare syntes det var så fucking kult. Foreldrene mine var bekymret, og jeg begynte også å bli bekymret selv. Jeg visste at det var et problem når jeg en dag skjønte at drikkinga var kulere enn alt annet, det var ingenting i livet som kunne måle seg. Da skjønte jeg at jeg var fucked. Så jeg ble sendt på avrusing da jeg var 18, og jeg har ikke tatt en drink på ni år.
 
Retroprinsessen i bursdagsdrakt:

Les om Lanas favoritthobby «stranger searching» i GQ her.
 


Se også: Sommartidar Rey Rey! Lanas bikuriøse ferieminner (video)