Hopp til hovedinnhold
DJ SOULSHOCK LOGAN MARSHALL-GREEN, NOOMI RAPACE, MICHAEL FASSBENDER (FOX)

– Hvorfor er alle i Prometheus en p:kk?

DJ SOULSHOCK LOGAN MARSHALL-GREEN, NOOMI RAPACE, MICHAEL FASSBENDER (FOX)


Noe av det kuleste du ser på kino om dagen er Prometheus, science fiction-filmen som tok førsteplass i Norge i forrige uke.

Joda, handlingen er kvasidyp og har hull og irriterende elementer. (Hvorfor ta av seg hjelmen/boblen du har rundt hodet når du loffer rundt på en fremmed, superflaky planet?) Men, regien til nesten 75 år gamle Sir Ridley Scott (Alien, Blade Runner) og cinematografien er sjukt lekker, de spennende scenene mange, og tyske Michael Fassbender er rå som robot. Og fascinerende. (Han kunne fått en egen film.)

Og svenske Noomi Rapace er også tøff, Charlize Theron er cool som iskald heks (hei Wicked Queen i Snow White & the Huntsman) og det er alltid stas med Idris Elba alias Stringer Bell fra The Wire.

Skuespiller James Franco (Harry Osborn i Spider-Man-trilogien) er ikke med i Prometheus, men overfor Huff Post synser han om karakterene i filmen. Hunke-Idris’ rollefigur er den eneste han liker.

– Alle har mange spørsmål etter å ha sett Promotheus. ‘Hvorfor er roboten så slem og hvordan fortsetter story’en i oppfølgeren?’. Men det JEG lurer på er; Hvorfor er alle karakterene i filmen en p*kk? Ikke noe vondt om skuespillerene, men med unntak av Idris’ karakter så er alle helt forjævlige mot hverandre. For å si det sånn, hvis jeg skulle utforske andre planeter, så er Idris den eneste jeg hadde gidda å henge med. 

Se også: Prometheus: Skuespillerne hjelper deg (dype Hollywood-tanker og filmanalyse på 1-2-3)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer