Hopp til hovedinnhold
Se video.

Hvorfor Top Five-aktuelle Chris Rock ikke har Jay-Z og Eminem i sin topp 5

Chris Rock forteller Angie Martinez hos Power 106 at det er for typisk å ha med Jay-Z på sine topp 5-lister over rappere.

Så han dropper Jay.

Moromannen, som fyller 50 om en måned, sier også at han ikke har med Eminem.

– Folk blir veldig sinte når man ikke nevner Eminem. «Hey, Eminem er en av de beste!». Okay… Han er god. Men jeg DIGGER ikke «Stan». Jeg liker «Stan», men man hører den aldri i klubbene?

– I alle fall ikke i en klubb hvor jeg har lyst til å være. «Det var så fett i går kveld; de spilte «Stan»»… Hæ? Hvor var du? Spilte de «Stan»?, ser Chris, som legger til at han er mer fan av låten  «Renegade».

Intervjuet ble gjort rett før helgen, da hans kone Malaak Compton-Rock fortalte at de skilles etter 20 års ekteskap.

Chris er aktuell med Top Five, hvor han er hovedrolleinnehaver, regissør og manusforfatter.

 

Komedien har fått bra anmeldelser, men den norsk premieredatoen er ikke annonsert.

(Hvorfor ikke?)

Filmens musikk er laget av svenske Ludovin alias Ludwig Göransson, som har produsert for Childish Gambino og Haim.

Svensken er signert til Jay-Z’ Roc Nation. Jay er kreditert som co-produsent av filmen, og Chris er morsom når han forklarer hva det innebærer.

I Top Five spiller Chris en komiker som forsøker å lykkes som seriøs skuespiller, mens hans realitystjerne-samboer overtaler ham til å vise deres bryllup i sin tv-serie.

Chris har med blant andre Gabrielle Union, Rosario Dawson, Kevin Hart, Hayley Marie Norman (serien The Game), Karlie Redd (Love & Hip Hop: Atlanta) og Anders Holm (The Mindy Project). DMX dukker også opp, lol.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer