Hopp til hovedinnhold
FILMFIFFEN FRONTER PÅ THE GOS (GAUMONT/FILM DISTRICT)

Hvorfor ble Ryan Gosling buet i Frankrike?

FILMFIFFEN FRONTER PÅ THE GOS (GAUMONT/FILM DISTRICT)

Den storslagne filmfestivalen i Cannes er i full gang, og en av årets store snakkiser ved den franske rivieraen var gjenforeningen av Hollywood-überhunk Ryan Gosling og Drive-regissør Nicolas Winding Refn.

Sist gang danske Refn reiste til Cannes med Drive i kofferten, ble han et av festivalens desidert største navn, og vant også prisen for beste regissør. Men, etter mottakelsen av straks norgesaktuelle Only God Forgives denne gang å dømme, vanker det neppe pris på noen av de involverte i thaiboksing-thrilleren, superkjekkas Gosling inkludert.

Det ble buet og pepet høylydt da filmens først visning gikk ned onsdag kveld, og selv om The Goz pussig/pussy nok ikke var tilstede, skal det ha vært en riktig så klein affære for regissøren og birolleinnehaver Kristin Scott Thomas.

Den vakre 52-åringen (kjent fra blant annet Fire bryllup og en gravferd) er dog, tross sin medvirkelse, ingen stor fan av Only God Forgives til å begynne med, jamfør hennes noe ubegeistrede omtale av filmen til The Star:
 
– Denne typen film er egentlig ikke helt min ting. 
 
(Det skal dog sies at den britiskfødte skuespillerinnen er halvt fransk, så det er mulig at det er derfor hun deler skepsisen med Cannes-publikumet i år, samt at hun referer til volden i filmen.) 
 


Se den seneste traileren til Only God Forgives her:
 

 
Nuvel: Hele verdens R-Goz dukker uansett opp som den Bangkok-baserte bokseren Julian på norske kinoer 31. mai. Stikk og sjekk ut for deg selv.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer