Hvordan sluke en hel meny uten å spy

30. des 2012 kl. 00:00

LEGGO (YOUTUBE)

Juleferien er straks over, og etter uendelige mengder ribbe, pølser, pinnekjøtt, saus, godteri og kaker er det mange som gleder seg til å starte nyåret med bønnespirer og springvann.

En som trygt kan sies å være stappa til påske, er amerikanske Jamie «The Bear» McDonald, som ringet julen inn med å brøyte seg igjennom hele The Hobbit-menyen hos fastfoodkjeden Denny’s.


Hva er vel en liten meny?, tenker du kanskje. Hør ‘a – Dette spiste matmonsen på 20 (…!) minutter:
 
Speilegg på cheddarbrød, servert med bacon og hash browns toppet med smeltet cheddar og mer bacon. Pølser med stekt potet, sautért sopp, paprika og løk, toppet med cheddar og to egg. Stek med urtestekte gulrøtter, selleri, sopp, løk og brokkoli med mer potet, toppet med revet cheddar og servert med brød. Cheeseburger med løkringer, bacon, majones, sopp og pommes frites. Fylt kalkunbrystsandwich med tranebær & honning-dressing og saus. Enda et kalkunbryst – middagsversjonen – servert med brød og to sideordrer + saus. French toast servert med en lekker kremost-dipsaus. Red Velvet-pannekaker laget med hvite chocolate chips og melis drysset over. Også servert med nevnte kremost-dipsaus. Fyldig bærsmoothie med bringebær, blåbær og yoghurt. Og til sist: Raus milkshake med kjeksbiter og vaniljeis, toppet med pisket krem.
 
Dårlig samvittihet etter julas etegilde? Ikke nå lengre, nei:

 

Se også: NAM! Matglad moroklump svelger en pakke rå bacon på 60 sekunder (gourmet-alarm)