Hopp til hovedinnhold
Helene Ekra aka bbyekra er ikke som alle andre norske influencere (Siri Granheim/@photographybysiri)

Helene Ekra aka @bbyekra om stilen, Billie Eilish, OnlyFans og seksuell frigjøring

Helene Ekra er en av Norges største influencere.

Men ikke forvent duftlys og duse farger á la Camilla Pihl hvis du aldri har besøkt profilen hennes før.

Oslo-jenta er kjent for sin kompromissløse stil og bekymringsløse attitude.

Bildene til Helene blir daglig repostet av stilkontoer på Instagram, og for noen år siden fanget hun også oppmerksomheten til Billie Eilish, som begynte å følge henne. 

Helene er tilhenger av seksuell frigjøring, og hun har flere ganger opplevd at Instagram tar ned bildene hennes

Hun hevder at den konservative appen «shadowbanner» henne, altså begrenser hvor mange som ser innholdet hennes, noe som er kritisk for en som driver med sosiale medier på fulltid.

Nå truer de også med å slette kontoen hennes.

Men bbyekra vil ikke begrense seg. Hun har i stedet laget konto hos betalingstjenesten OnlyFans, hvor seksualitet og nakenhet er lov. 

For en drøy hundrelapp i måneden får betalende fans se innholdet hun ikke poster på Instagram.

Se også: OnlyFans-topplisten er absurd

Etter å ha fulgt med på Helene i noen år har vi mange spørsmål ☁️

Så vi tok like gjerne en prat med henne om livet, stilen, sivilstatus og Billie Eilish – og selvfølgelig det nye eventyret på OnlyFans.

Se praten nedenfor!

Hey Helene! Hvordan har du det? 

– Veldig zen! Er på en detox-vibe for tiden, minimaliserer alltid livsstilen min hvert sesongbytte.
Spennende! Bortsett fra å være dronning på internettet, hva fyller du dagene dine med? 
– Jeg bruker mye tid på mental helse og måter å forbedre livsstilen min på. Jeg elsker å researche ny biokjemi innenfor skjønnhet og ernæring. Self care er utrolig viktig og spesielt i denne tiden, og ønsker alltid å forbedre meg selv med positivitet og spiritualitet.
Jobber du fulltid som influencer? 
– Ja! jeg pauset min bachelor i ernæring for å fokusere på mote, og det ble jobben min ved å utvikle min kunstneriske energi og nettverk.
Du har ikke akkurat en basic norsk stil. Hvordan ble du den du er i dag? 
– Jeg har blitt eksponert for diverse internasjonale stiler som harajuku fra Japan på barneskolen på nettet. Jeg ville prøve alt dette og kledde meg uten hensikt til hva andre rundt meg brukte. Jeg spurte meg selv før jeg ble usikker på et outfit/konsept om det var pga min egen tvil, eller frykt for hva andre skal dømme meg for?

View this post on Instagram

indulging in it 😈🍔 the Midnight Love Bite bra is BACK 🏴‍☠️

A post shared by Dolls Kill (@dollskill) on

 

Har du noen forbilder? 

– Har du sett Paris Hilton sin nye dokumentar? hun er helt RÅ! I mitt første intervju sa jeg Paris var mitt forbilde, og hun er det fortsatt. Hun skapte konseptet influencer og er helt genial på markedsføring.
Har koronatiden bydd på utfordringer eller forandringer for deg? 
– Jeg har aldri følt meg så bra som nå! jeg fikk god tid til å jobbe med min mentale helse gjennom karantenen, og har klart å maksimalisere mitt potensiale. Elsker livet akkurat nå! Har alltid bodd på internettet uansett, så eventene er egentlig det eneste som har påvirket min vanlige kalender. Jeg er utrolig blessed som er frisk og sunn, og ønsker å bruke mitt privilege til å hjelpe andre.
Billie Eilish fulgte deg på Instagram – helt til hun fjernet alle : ( Har dere noe kontakt? 
–Vi har fulgt hverandre i noen år og har noen felles venner, jeg elsker hennes kunstneriske sjel og kreative energi. Jaden Smith sa i London da han sendte meg til Selfridges-eventet med han at vi tre hadde laget bra kunst sammen. Vi planlegger faktisk en Norges-tur, men vi utsatte pga corona. Så stay tuned! Manifesterer bra energi til Norge.

Vi claimer det! Nå er du også på OnlyFans. Hva fikk deg til å joine? 

– Jeg har gått ned 70 kg naturlig og kriget gjennom operasjoner og hardt arbeid for å oppnå min helse og utseende, og er SÅÅ stolt av meg selv! Jeg er en seksuelt fri person og elsker måten jenter har tatt content/porno-industrien tilbake på ved å kapitalisere på det selv, og ikke via mannlige managere med #metoo-vibes.
– Jeg har det siste halvåret blitt rapportert for «seksuell aktivitet» fordi jeg har postet bilder på Insta med nipler dekket til med blader, hender osv. Det er superfrustrerende å ikke kunne lage morsomt, pent content uten å bli sensurert! Dette gjorde meg shadowbannet også (som gjør deg usynlig i feed for alle som ikke følger deg), så jeg fokuserte heller energien min på å tjene penger på en ny plattform med følgerbasen jeg har, som er veldig gøy.
Du er ganske ny på OF, har du fått mange abonnenter ennå? 
– 404 atm!
Hvor mye tjener du på OnlyFans? 
– Jeg har ved denne appen på 2 mnd kunnet følt meg finansielt trygg resten av året og gitt meg mange nye dører <3 gå på onlyfans.com/adultekra om dere vil gjøre matten:*

Et raskt regnestykke viser at Helene omsetter for over 40 000 i måneden – kun via abonnenter.

I tillegg er det mulig å sende private bilder, videoer og tjenester for en høyere sum.

OnlyFans tar 20 %, i tillegg går trolig en andel til managementet hennes. 

Har du noen råd til de som vurderer å joine OnlyFans? 

– OF startet som en måte for trenings-influencere å selge sine program og kapitalisere på innholdet de kan produsere. Det er uendelig hva du kan gjøre, du må bare være kreativ! Om du har kunnskap om noe, selg det! Sexolog incoming mb???
Hva er sivilstatusen din? 
– Polygam og veldig glad<3
Er det vanskelig å date, eller å få nye venner, når mange allerede «kjenner» deg fra nettet? 
– Man opplever dessverre av og til mennesker som kun er med deg fordi de liker ideen av deg og alt rundt, men jeg er sensitiv til negativ energi og beskytter den så mye jeg kan. Det er veldig viktig å omringe seg med mennesker med mål og hensikt i livet med samme energi for å ikke senke sin egen frekvens. Er utrolig glad i forholdene jeg utvikler. Om en person kjenner meg før de møter meg og liker energien, så har jo vi noe til felles LOL!
Hvem er den mest kjente som har sklidd inn i DM-en din? 
– hahahahahah.

Hvilke muligheter har du fått via kanalene dine i sosiale medier? 

– Catwalk på København Fashion Week i januar 2020, Vixen-finalist og VG-artikkel var en weekend for meg i år. Jeg har fått tilgang til informasjon fra alle kontinentene siden jeg har en veldig jevn internasjonal følgerbase. Jeg vil lære litt av alt i livet, som en Sims-karakter. Jeg hadde flere følgere fra Rio de Janeiro enn Oslo for et år siden for eksempel. Jeg elsker all informasjon, nettverk og forholde jeg lærer og bygger, som er grunnen til at jeg elsker å være en influencer.
Vil du si at du er den samme personen IRL som den vi kjenner på nettet? 
– Ja, jeg visste ikke hva en influencer var før jeg var signert som det. Jeg kjenner ikke så særlig mange andre.
Bryr du deg om rykter eller negative folk? 
– Jeg føler meg alltid litt utenfor uansett hvor jeg er som gjør at jeg blomstrer og fokuserer på positivitet. Jeg opplever veldig lite negativitet personlig, og er blessed for å ikke bli eksponert med daglige hatmeldinger som mange mennesker på internettet får. Jeg ønsker kun å prosjektere positivitet, og det resonnerer veldig tilbake. Jeg tror veldig på karma og hvilket karbon-avtrykk man etterlater verden.
Hva er planene din i tiden fremover? 
– Å skape mer seksuell frihet og åpenhet i Norge! Vi er så sykt fordomsfulle og kjedelige av og til, og det er på tide å se mer selvtillit i kunsten til ungdommen!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer