– Hvor er smykkene vi lånte Winona?

29. nov 2008 kl. 00:00
STICKY FINGERS-WINONA FRA GIRL, INTERRUPTED (COLUMBIA PICTURES)
Julen 2001 var ikke god for Winona Ryder. Noen dager før ferien, ble hun arrestert i Beverly Hills, mistenkt for å ha stjålet klær for nesten 40 000 kroner (5500 dollar) fra en Saks-butikk, og skuespilleren ble dømt til blant annet tre års betinget fengsel.

Nå er 37-åringen angivelig i politiets søkelys igjen. 

Ifølge Daily Mail har Winona blitt anklaget for å ikke ha levert tilbake en diamantring verdt 462 000 kroner (44 000 britiske pund) og et diamantarmbånd til over 850 000 kroner (81 000 pund), som – modig nok – ble lånt henne i forbindelse med en fest for bladet Marie Claire i Madrid denne uken.

Det er smykkeprodusenten Bulgari som stod for utlånet og som nå har anmeldt Ryder til politiet.

Stjernen skal selv ha meldt smykkene savnet etter at hun angivelig ba sitt hotell passe på verdisakene. Det franske bladet Voici skriver at hotellets ledelse mener dette ikke stemmer, og at deres overvåkningsvideo ikke viser at diamanteffektene ble levert dem.

Daily Mail fikk ingen kommentarer fra Bulgari og Winona Ryders presseansvarlige.

I forbindelse med episoden i 2001, måtte skuespilleren behandles for pillemisbruk. Nylig ble hun syk på flyet til London etter å ha tatt for mange beroligende piller.

I 1994 og 1995 ble Ryder nominert til Oscar for sin innsats The Age Of Innoncence og Little Women. I 2003 ble hun nominert til kalkunprisen Razzie Awards, som årets dårligste skuespiller, for sin rolle i Adam Sandler-komedien Mr. Deeds

Til våren er hun aktuell i Star Trek.