Hopp til hovedinnhold
RIVERS FRA WEEZER OG ODETTE FRA CLOVERFIELD (GEFFEN/UNIVERSAL, UIP)

– Hvor er puppene mine?

Da Michael Bay gav kubansk-amerikanske Odette Yustman hovedrollen i The Unborn, hadde hun allerede skreket og løpt i den alternative monsterfilmen Cloverfield, og Transformers-regissøren følte at han satt på en ny Megan Fox.

Den pinlige gyseren om den ufødte babyen ble slaktet, men 24-åringen – som har Angelina Jolie som forbilde fremfor Megan, og som debuterte med Arnold Schwarzenegger allerede i 1990 via Kindergarten Cop – får en ny sjanse.
Eller to.

I disse dager skyter hun thrilleren You Again med veteranene Sigourney Weaver og Jamie Lee Curtis, nykommeren Megan Holder og Kristen Bell, alias stemmen til bloggeren Gossip Girl.

Før innspillingen startet, fikk Odette dessuten anledning til å være hovedpersonen i videoen til en av sine favorittgrupper.

– Jeg må innrømme at jeg er en veldig stor Weezer-fan, så det er veldig bra å være her i dag, sier latinapiken i snutten nedenfor.

I den Marc Webb-regisserte musikkvideoen ankommer skuespilleren byen Weezerville, et lite sted med høyere moral enn det hun er vant til.

– Jeg spiller byens femme fatale, jeg kommer og forstyrrer freden og roen. Jeg sier ikke noe, jeg har det i blikket og måten jeg beveger meg. Til slutt blir jeg sparket ut av byen, ettersom de ikke kan takle det.

Se videoen nedenfor.

SOM CASEY BELDON I THE UNBORN OG BETH MCINTYRE CLOVERFIELD (UIP)

Weezers «(If You’re Wondering If I Want You To) I Want You To» er den første singelen fra Los Angeles-gruppens syvende album Raditude, som kommer ut i neste måned.

Låten er produsert av Butch Walker, som tidligere har laget popmusikk for Lindsay Lohan, Avril Lavigne, Katy Perry og Pink.

Fortsetter nedenfor.

Odette Yustmans skuespill er naturligvis ikke den eneste grunnen til at hun får roller. (Ingen har sagt at verden er rettferdig.) Det betyr ikke at brunetten er helt happy med sitt utseende.

– Jeg er ganske tynn, og siden jeg er kubansk så skal det ikke være slik, sier Odette til Rolling Stone.

– Det er rart. Hvor er hoftene? Hvor er puppene? Jeg skulle ønske jeg var mer yppig og frodig.

Fortsetter nedenfor.

(ROLLING STONE FAKSIMILE, UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Hun er altså scream queen i sine to mest kjente filmer. Hvorfor er kinopublikummet så glad i å se jenter som skriker, spør bladet og får hun til å le.

– Jeg vet ikke. Ikke få dette til å høres snodig ut, men minner det ikke folk om noe annet?

Her er en viktig scene i en av Odettes tidligere filmer, Reckless Behavior: Caught on Tape:


Vi forsøker ikke å være funny. Den er faktisk viktig.

I filmen spiller hun en lærinne som får livet satt på hodet da en leken videosnutt av henne som simulerer orgasme blir blandet med et genuint sexklipp og spredd på nettet som om det er opptak av henne.

Ikke så viktig snutt som viser Odette på fotobesøk hos GQ:


Odette om Transformers-regissøren: – Han ville ha meg i g-string

Nyeste saker fra 730.no

Les mer