Hopp til hovedinnhold
(CHRISTIAN BASTIANSEN)

– Hvis Avicii ringer tar jeg telefonen

(CHRISTIAN BASTIANSEN)

Artistnavnet Chris Holsten er ikke veldig etablert ennå, men blir det trolig i løpet av 2015. 21-åringen fra Lillestrøm slipper sin første singel (og musikkvideo) denne uken, og forteller Romerikes Blad at han allerede har takket nei til Beat for Beat og Melodi Grand Prix. Hvorfor? Fordi han vil etablere seg som artist på egenhånd først. 





På tross av et ukjent navn har du garantert hørt stemmen hans allerede. Christoffer er vokalist på Broilers superhit «Rays of Light», som blant annet lå 11 uker på VG-lista, og er streamte 12 millioner ganger på Spotify. Ka-ching! 







Bli kjent med Chris etter hans første musikkvideo, regissert av Christian Bastiansen og produsert av Marielle Torsvik: 

Hei Chris! Gratulerer med supercatchy debutsingel. Hva handler «Layers» om?

– Tusen takk! «Layers» handler om at hvordan man opptrer utad ikke alltids har en sammenheng med hva man faktisk føler. I dette tilfelle handler det om maskene man tar på seg for å fremstå blid og glad, men sannheten under maskene er en annen. Teksten spiller rundt det øyeblikket når man er alene og maskene da faller av, og at man blir seg selv.
Hvordan vil du introdusere deg som artist med én setning?
– Jeg er en artist som ønsker å formidle et budskap og at musikken skal ha mitt særpreg. 

Fortsetter under


BEHIND THE SCENES MED DANSER RAGNHILD SKAR HAJUM (KAROLINE ANDERSEN)

Hva er tanken bak musikkvideoen til «Layers»? 
– Tanken bak musikkvideoen var å holde det enkelt og ha fokus på budskapet. Vi var heldige med å finne en dødskul location, så vi et godt utgangspunkt. Regissør Christian Bastiansen foreslo at vi skulle ha med en danser som fortalte historien gjennom hele videoen, og jeg digget den idéen. Det skapte en helt spesiell stemning i videoen. 

Ble dere litt inspirert av Sia? 
– Ja, man kan kanskje si at det er litt Sia-inspirert med tanke på at hun også brukte dans som uttrykksform, men vi brukte aldri Sia som en direkte referanse.  Det var mer i etterkant når vi så hvordan dansen ble, at man kunne dra naturlige paralleller til Sia-videoen. 

Fortsetter under

Hvem er dine norske favorittartister?
– Det er vanskelig å si, jeg hører på så mye forskjellige. Men fra dagens norske artister må det være Emilie Nicolas, Jarle Bernhoft, Highasakite og Karpe Diem.
Etter suksessen med Broiler, er det noen andre elektroniske artister du drømmer om å synge for? 
– Jeg hadde selvsagt aldri takket nei til å gjøre vokal for Avicii eller David Guetta, men akkurat nå har jeg fullt fokus på egne låter og nye slipp. Men om Avicii ringer skal jeg ta telefonen, selv om jeg ikke tror jeg er på blokka hans akkurat nå.



Hva er planene dine for 2015? 
– Planen blir å jobbe videre i studio med nye låter, men først og fremst skal «Layers» få leve litt, og jeg håper at den vil falle i smak. Tiden vil vise, men at det vil gå i musikk er det ingen tvil om! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer