Hvilke av sine album synes Eminem er dårligst?

29. des 2017 kl. 00:00
HVIT MANN SOM PUSHER 50 (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

HVIT MANN SOM PUSHER 50 (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)


Kimberly Anne Scott og Marshall Mathers ble skilt og gift to ganger.
I etterkant har ikke Em blitt koblet til mange damer, men den medie- og sosiale medier-sky 45-åringen forteller
New York Magazine at han dater. Angivelig blant annet via datingapp. Nei, ikke Raya (#sponset), men den mer folkelige varianten.

Dater du?– Det er vanskelig. Etter skilsmissen min så har jeg hatt noen få dates, men ikke noe som gjorde at jeg ville gjøre det offentlig. Dating har ikke vært min greie i det siste.Når du dater, hvordan møter du folk? Tinder?– Altså… Ja.Er du seriøs?– Og Grindr. Dessuten pleide jeg å gå på strippeklubber, humrer artigper.
 
Fortsetter nedenfor. 
THROWBACK: KIM OG MARSHALL (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)
 

(Apropos Grindr så bekrefter Em at han ga sin venn Elton John en såkalt diamantkukkring i bryllupsgave. Men han fikk noen fra teamet sitt til å kjøpe den.) 


Når Eminem skal møte damer, så er det neppe på kino. Men ikke fordi han ikke går på kino.Hva har du sett i det siste som du liker?– 2Pac-filmen (
All Eyez on Me). Jeg så den to ganger.Er det ingen som plager deg når du går på kino?– Jeg leier kinosalen.Ah, selvfølgelig.– Jeg har forsøkt (å gå på kino) på den vanlige måten, men det har ikke funket så bra…


Når han er hjemme på sofaen så er en av favorittseriene til Slim Shady fra Netflix.Godless. Har du sett den? Faen så bra! 
 
Fortsetter nedenfor.  
 
TRUMP ER DET ENESTE SOM GJØR DAGENS EM SINT  (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)Selv om Em holder seg for seg selv i Detroit, så får han med seg hva folk sier om ham. På godt og vondt.– Det er greit at kritikere eller hvem som helst ikke syns at jeg er like god som jeg var før. Det jeg ser etter, uansett responsen, er ting jeg gjorde riktig eller ting jeg musikkmessig kunne ha forbedret.Veteranen er dog ikke dritstolt over hele katalogen sin.– Jeg er kritisk mot meg selv og jeg forsøker alltid å finne ut hvordan jeg kan bli bedre. Jeg har definitiv ikke en perfekt karriere. Jeg har gitt ut dårlige album…
Relapse var det beste jeg kunne gjøre på den tiden. (Jeg) hadde akkurat begynt å rappe etter (rehab) og var i en rar tåke i månedsvis… Det var så lenge siden jeg hadde lagt vokal uten å ta et tonn med valium og vicodin at jeg nesten måtte lære å rappe igjen.Encore er midt på treet… Jeg synes halve albumet er okay.– I løpet av de seneste årene har jeg sett at folk sier at de savner gamle Eminem. Så når jeg ser slikt så gir jeg dem gamle Eminem. Men når jeg gjør det sier de «han er for gammel til å rappe om sånt, han må bli mer moden». Så blir jeg moden og da sier de «jeg savner gamle Eminem». Så hva skal man gjøre? Med
Revival forsøkte jeg å lage noe for folkene på begge sider.

– Jeg er ikke personen jeg var da jeg var 28. Gløden er fortsatt her, men ikke raseriet, stor sett… Så lenge vi ikke snakker om Trump.
Selv mener Em at høydepunktet i karrieren hans kom i 2000.
 


– Jeg jakter fortsatt på
The Marshall Mathers LP. Det var toppen av det jeg kunne gjøre. Jeg har bare ikke raseriet som jeg hadde på den tiden. Hvis jeg hadde det, så ville musikken vært den samme, og jeg håper den har forandret seg. Hvis jeg fortsatt hadde hatt det raseriet så hadde det ment at jeg ikke hadde vokst som artist eller menneske. Teknisk sett så føler jeg at jeg er bedre til å rappe enn jeg noensinne har vært…Hvordan føler du at Revival har blitt?– Jeg vet ikke. Bra nok til å bli gitt ut… Vi får vel vente å se på reaksjonene.
 
Les hele intervjuet hos Hvorfor tok Eminem med masse gjester på Revival, men bare én rapper? 
 
Throwback-sjokk: Norske Karine (24) tilbudt to krøllete 50-lapper etter Tinder-sex