Hopp til hovedinnhold
SPIDEY BLIR YNGRE (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES NORWAY)

Hvem skal nå spille Spider-Man?

Spider-Man 3 er den mest populære i serien, iallefall ble filmen den mest sette på kino (5,3 milliarder kroner), noe som gjorde at regissør Sam Raimi og edderkoppmannen Tobey Maguire krevde høyere lønn hvis de skulle lage del 4. (85 millioner kroner skal Tobey ha fått sist.)

Da Columbia Pictures til slutt ble enige om pengene, klarte de ikke å komme til enighet om handlingen i Spider-Man 4, og nå kvitter filmselskapet seg med hele gjengen; Neste Spider-Man blir en prequel fra Peter Parkers ungdomstid på videregående, noe som vil koste mye mindre å lage.

Manus er allerede i boks via James Vanderbilt (Zodiac), skriver Variety, men det er ikke klart hvem som skal spille superhelten.

– Selv om vi så frem til å gjøre den fjerde sammen, har filmselskapet og Marvel en unik mulighet til å ta serien i en ny retning, og jeg vet de kommer til å gjøre en fenomenal jobb, sier Sam Raimi høflig.

I fjor hadde regissøren suksess med skrekkfilmen Drag Me To Hell, mens Tobey Maguire ble Golden Globe-nominert for den amerikanske versjonen av danske Brødre, hvor han spiller mot Jake Gyllenhaal og Natalie Portman, i regi av Jim Sheridan (Get Rich or Die Tryin’).
Den neste Spider-Man-filmen skal få premiere sommeren 2012.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer