Hopp til hovedinnhold

Hvem er Norges beste klubb-DJ?

I kveld alias natt til Norges 200-årsdag arrangeres Red Bull Thre3style for andre gang i Norge. Nygift gladgutt og super-DJ og ikke minst DJ-dommer Fingern mener dette blir en aften vakrere enn et nyfødt barn… mer sexy enn Kate Upton… og attpåtil bedre enn russetiden, Mardi Gras, 17.mai til sammen.

Raus? Joa, men han har rett i at det blir stas.

Seks håndplukkede DJ’er er klare for å snurre fletta av (hvis det er lov å si) Stratos i Oslo for å konkurrere om norgesmestertittelen i klubb-DJ’ing:

DJ Boge – Helge Boge
DJ FMC – Sebastian Ernes
DJ Helene – Helene Johannessen
DJ Maikelzito – Maikel Heredia
DJ Kikka – Kristian Mikalsen
DJ Change – Endre Jansen

Gjengen skal
briljere med sine skills innen minst tre ulike sjangre. Hovedmålet er å overbevise publikum om at de er Norges beste når det kommer til å lage «god stemning», og deltageren som får klubben til å danse aller mest uhemmet gjennom festnatten stikker av med førsteplassen.

Sebastian Emes, bedre kjent som DJ FMC og vinner av Thre3style i Norge 2011, gleder seg til å fingre med spakene i årets finale:

– Jeg har fått mange gode opplevelser, fått mye inspirasjon, og møtt flere av mine store DJ-helter via deltagelsen i Thre3style. Dette er den eneste internasjonale DJ-konkurransen som finnes bortsett fra DMC, og en seier i Norge kan gi deg store sjanser utenlands, sier Emes.

Jury består av Fingern, Josef Bamba og DJ Hedspin (CAN). Sammenlagt blir deltagerne vurdert på kriteriene låtvalg, kreativitet, mikse-skills, tilstedeværelse på scenen og publikumsreaksjoner.

Hver DJ spiller et sett på 15 minutter, og i løpet av dette kvarteret må de mikse minst tre sjangere.

For å feire vinneren som skal representere Norge i verdensfinalen i Aserbajdsjan senere i år vil dommer DJ Hedspin overta plassen bak platespillerne senere. Og hvis du ikke har blitt blåst av gulvet tidligere på kvelden, vil du garantert gå av hengslene når denne mannen går på scenen. For å spre enda mer lykke og trigge stemningen ytterligere er Chris Stallion og Patski Love booket som kveldens verter.

Red Bull Thre3Style er en global DJ-konkurranse som holdes i en rekke land, før den ender med en gigantisk verdensfinale i Aserbajdsjan. DJ’en som har rocket kvelden hardest på Stratos sendes over for å representere Norge under verdensfinalen av Red Bull Thre3Style, i konkurranse med representanter fra 21 andre land.
 
Følg med hos 730.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer